Wow! Texas?? Her??

Nå begynner jeg å bli en smule bekymret. Vi bor i et ganske stille og rolig boligstrøk... bort sett fra en og annen høyrøstet fest-deltaker i ny og ne, og en og annen ungdom som vil tøffe seg litt i sin nye bil en gang i blant. Men ellers er det ganske stille og rolig her.

I dag ble idyllen brutt. Da jeg og ungene skulle til byen i dag, låste vi oss ut av døra hjemme, gikk til venstre forbi nabohuset, og skulle til å krysse veien for å ta til venstre ned mot hovedveien. Der, i krysset da vi skulle over veien, kom det plutselig en hvit bil i en sinnsyk fart, fra en gate lenger ned, og sneia fortauet og hoppet over fartshumpen rett ved der vi sto, og politiet kom hakk i hel med blålys og sirener. De forsvant fort bortover gata, og tilbake sto vi, en haug med voksne som hadde med seg en gjeng småunger, (kanskje en barnehage?) ganske lamslått med haka på knærne omtrent.

Det kunne jo ha endt ganske så tragisk, med tanke på alle ungene som leker i gatene her! Det var en 41 år gammel mann som hadde stukket av fra politiet for å unngå en kontroll, og han hadde rast gjennom halve byen med politiet i hælene. Det var visst mistanke om at mannen var ruset. Jakten endte i en lyktestolpe et par gater lenger her nede. I følge venninner av min datter som sto og så at han kræsjet, var bilen stjålet. De hadde spurt politiet hva som var skjedd, og da hadde de fått vite at det var en stjålet bil. Klikk på bildet under for å lese artikkelen fra Rogalands Avis.

4 kommentarer

Ostepops <3

10.05.2011 kl.18:55

Kjempe fin header og blogg ! :D

Stikk innom bloggen vår, og legg gjerne igjen en kommentar ! <3

muumimamma

10.05.2011 kl.19:20

Ostepops: Takk :) Morsomt å høre at du liker headeren. Det er et maleri jeg selv har malt :)

Reach The Sky

10.05.2011 kl.21:23

Det var ikke meg! Selv om bilen ligner veeeldig.

muumimamma

10.05.2011 kl.22:55

Reach The Sky: Ikke meg heller :) Men bilen hadde antakelig kjørt oss ned om vi hadde vært bare noen sekunder tidligere ute... ganske skremmende å tenke på..

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits