Hm... litt sløv i dag visst...

I dag sto jeg opp seint. Men jeg var flink og drakk Shaken min da jeg sto opp.. Men jeg har hatt så mange småting og forskjellig å gjøre, at jeg rent glemte å spise før klokka åtte. Da hadde jeg blomkål og brokkoli grateng med seifilet. Digg! Men to måltider på en dag er ikke akkurat noe å skryte av når man slanker seg. Jeg må skjerpe meg nå altså!

Ikke føler jeg for å spise noe nå heller... hjertet hamrer i brystet på meg. Det er så arytmisk at det er direkte ubehagelig. kjenner det helt oppe i halsen hvordan det hamrer og slår i utakt... Vanligvis holder medisinene hjertet i sjakk, men akkurat i kveld var det ganske ekkelt. Måtte ta en ekstra tablett. Håper det roer seg snart. Jeg kan ikke legge meg ned før det gir seg. For gjør jeg det, så eskalerer arytmien så det nesten gjør vondt.... *jækk*

Så da får jeg heller sitte her og lese blogger til  det gir seg litt..

6 kommentarer

I gode og onde dager!

15.05.2011 kl.09:29

Håper det ble bedre og at du fikk en god natt søvn...

Solblom

15.05.2011 kl.11:10

Uff, det hørtes ikke godt ut. Håper det gir seg raskt og at du får en fin dag!

ENGLEHJERTET

15.05.2011 kl.11:18

Håper formen din er bedre for dette er ikke noe godt. Vet hvordan det føles når en ikke kan legge seg fordi hjertet løper løpsk :(

muumimamma

15.05.2011 kl.12:33

Siv Svanem.: Tak, det gikk bra :) Fikk lagt meg til slutt :)

muumimamma

15.05.2011 kl.12:35

EngleHjertet: Ja, takk :) Jeg kjenner meg helt fin nå. Ble oppe til halv fem før jeg la meg, men da sovnet jeg med en gang :)

muumimamma

15.05.2011 kl.12:36

Solblom: takktakk, det er borte nå, så dagen blir nok bra :) Håper bare ikke det blir sånt vær som det var i natt... æsj og fysj!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits