Kjøleskapet mitt...

... er fullt av koselige kjøleskapsmagneter. Jeg digger kjøleskapsmagneter med diverse sitater og gode ord og sånt. Jeg  klarer ikke stå for dem når jeg finner noen jeg ikke har. (eller jo, det er faktisk en del jeg har valgt å ikke kjøpe. De skal jo passe inn på MITT kjøleskap :)

Tenkte jeg ville dele dem med dere, her er det kloke ord for hvemsomhelst :)

4 kommentarer

fembarnsmamma

15.05.2011 kl.17:49

Der var det mange bra sitater du. Kjempemorsomme. Jeg har innebygd kjølehjørne jeg, så jeg kan ikke ha noen magneter der. Men dine var kjempefine;-)

Solblom

15.05.2011 kl.17:51

Fine sitater :) Jeg har også noen av de kjøleskapsmagnetene, og legger gjerne med en magnet i et kort eller en ved en gave.

muumimamma

15.05.2011 kl.18:54

fembarnsmamma: Du får sette opp ei metall-list ved siden av kjølehjørnet da, så kan du også ha sånne... hehe

muumimamma

15.05.2011 kl.18:55

Solblom: Ja, jeg har gitt vekk endel sånne jeg også. Mange er som om de er laget spesielt for enkelte ersoner :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits