17. mai er vi så glad i :)

♥.?*`*?♫.?´*.¸.?´♥? ♥.?*`*?♫.?´*.¸.?´♥? ♥.?*¨*?♫.?´*.¸.?´♥? ♥.?*¨*?♫.?´*.¸.?´♥? 

Nå er det snart på tide å legge seg, skal man komme seg opp og i klærne til folkelig tid. Vi har bestemt oss for å skippe barnetoget i år, og heller gå i Kongeparken.  Det er totalt kaos i byen når toget skal gå. Og så har de en utrolig teit ordning, at toget starter midt i byen, og ender opp i en eller annen forstad til byen.... så teit!! Det hjelper jo ikke akkurat på trafikkaoset. Først skal alle levere ungene i den ene enden, og så skal de skynde seg for å finne parkeringsplass og en god plass å stå der toget slutter, sånn at de lett får hentet sine barn og kommet seg til de ulike skolene for aktiviteter...

Denne karen er alltid først i toget i Stavanger

Se det for dere. Halv ti, en diger kaosklynge i ene enden av byen, og to timer etterpå, en enda større kaosklynge i den andre. For nå har selvfølgelig alle etternølerne som ikke trenger å hente barn kommet til. Noen er smarte nok til å komme i sjutida om morgenen, og har med seg fluktstoler å sitte i, for å få en god plass. De pleier sette seg i gresset i midtrabatten langs ruta... Blir det verre tilstander nå, tviler jeg ikke et sekund at enkelte kommer til å slå opp telt og overnatte et sted med god utsikt til toget......

Avgangselevene ved min datters skole danser hvert år polonese gjennom hele barnetoget. Et imponerende syn, med alle jentene på rekke i bunad på ene siden, og alle guttene på rekke i dress på andre siden, så danser de og svinger seg bortover hele toget :)

Menmen... nok om det. Nå henger bunader og dresser og alt som skal til, nystrøket og klart  i stua og venter på å bli brukt. De syns nok det var godt å komme ut av de ekle oppbevaringsposene de pleier å henge i... Vi har kjøpt inn pølser, pølsebrød og noe godt for ungene å drikke, så det blir nok grilling i parken i morra :)) Og så må jeg ikke glemme å gå ut i blomsterpotta på terrassen og plante et flagg før vi går :)

                       

Etter Kongeparken slenger vi oss ned til Sandnes og spiser middag hos mor og far, før vi ser folketoget. Det går rett utenfor huset deres, så det er ganske greit :) Deretter inn igjen, og spise kaker og drikke kaffe.  Vi er nok slitne og gode når vi kommer hjem, men da tror jeg vi har hatt en ganske begivenhetsrik dag :)

                        

Ha en vakker feiring av dagen, alle dere kjekke bloggere der ute i vårt langstrakte land :))

♥.?*`*?♫.?´*.¸.?´♥? ♥.?*`*?♫.?´*.¸.?´♥? ♥.?*¨*?♫.?´*.¸.?´♥? ♥.?*¨*?♫.?´*.¸.?´♥? 

6 kommentarer

Daniel&Sandra

17.05.2011 kl.01:09

Ha en fin 17 mai :)

muumimamma

17.05.2011 kl.01:47

Daniel&Sandra: Takk :) dere også :)

Georgine

17.05.2011 kl.08:17

Ha en fin 17.mai

Solblom

17.05.2011 kl.20:12

Håper dere hadde en finfin dag. Jeg visste ikke engang at det var åpent i Kongeparken 17 mai..

muumimamma

17.05.2011 kl.21:13

Solblom: Dagen ble flott :) Joda, Kongeparken har åpent hver 17. mai :) Håper dere også hadde en fin dag! Du gikk kanskje i tog med Knerten og barnehagen?

Solblom

22.05.2011 kl.20:25

Jada, vi gikk mannsterke i tog og hadde både besteforeldre og tante langveisifra for å heie på oss :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits