Vel overstått 17. mai :)

Så var dagen over, og jeg kan sette meg godt tilbake i godstolen med ømme bein høyt etter timevis av terror i bunadssko med høye hæler på! Føttene mine er ikke vant til å gå med høye hæler, så gjett om de var glade for å slippe ut i det fri :)

Dagen har vært flott!. Vi kjørte avgårde til Kongeparken i øsende pøsende regn! Men etterhvert som vi nærmet oss, sluttet det å regne, og alt som kanskje var litt plagsomt, var en litt sur kald nordavind. Det hang tunge svarte skyer over oss hele dagen, men solen tittet frem imellom, og skyende holdt seg der de skulle, altså høyt der oppe :)

Her kommer litt av dagen vår i bilder:


Da vi kom fram fikk vi kapret oss en av grillhyttene, så vi kunne grille pølsene vi hadde med oss. Men fy søren så dyrt for en engangsgrill.... 50 kroner!!


Julie hadde knapt tid til å sitte ned og spise, her i et av hennes korte øyeblikk der vi faktisk så henne. Hun var travelt opptatt med attraksjonene rundt i parken.


Vi så henne et par ganger til. Jeg prøvde å få et bilde der alle satt fint ved bordet, men Caroline syns det var veldig gøy å sprette fram foran kameraet :)


De hadde bamsetog i Kongeparken. Med Brumle og Brumeline og vennene deres :)


Meg i min nye flotte bunad :)


Jeg har ikke cape enda, men et ullsjal i omtrent samme farge som kanten på bunaden gjorde susen når det var kaldt :)


Flotte 17.mai roser :)


Caroline er en ivrig fotograf, og av og til syns hun det er spennende å ta litt annerledes selvportrett 


Fast innslag i folketoget i Sandnes, Veltepetter er alltid med :))


Hehe, høy kultur ja.. vitsen hadde nok ikke blitt den samme med kefir... *knegg*


Frøken Julie skiftet til bunad da vi kom fra Kongeparken 

Håper dere alle har hatt en like flott dag som vi! Selv om beina verker, så har i allefall vår dag vært som vi håpet på :)


16 kommentarer

ENGLEHJERTET

17.05.2011 kl.23:20

Husker godt hvordan det føltes å ha slitne, ømme føtter på denne dagen. Kjempefine bilder!

Takk for titten :)

muumimamma

17.05.2011 kl.23:33

EngleHjertet: Takk for det :))

a4liv

18.05.2011 kl.08:00

Så utrolig fin bunaden din ble. Godt å høre at dere har hatt en fin dag :)

harmonica

18.05.2011 kl.09:30

Fin bunad. Synd med skoa da. Både jeg og min eldste datter har bunadsko vi kunne brukt til hverdags(!). De er sååå myke og gode på foten. Og ikke spesielt høy hæl. Hm, mulig du skulle valgt noen andre... For man går jo faktisk ganske mye på en dag som denne...

muumimamma

18.05.2011 kl.10:00

a4liv: Takk :) Håper dere også hadde en flott dag!

muumimamma

18.05.2011 kl.10:03

harmonica: Takk :) Bunadsskoene er kjempemyke og sitter veldig godt på foten, det er bare jeg som ikke er vant til hæler. Dette var de eneste skoene jeg klarte finne som både var myke, og som ikke hadde en sånn stram kant øverst i åpningen. Det får jeg sånn gnagsår av at da foretrekker jeg de myke høye i stedet. Jeg hadde med meg ekstrasko hvis det skulle bli for ille, men jeg byttet ikke. stahet kanskje?

fembarnsmamma

18.05.2011 kl.14:37

Flott bunad. Flinkingen. Det er nok ikke få rundt om i landet som hadde samme problem som deg. Jeg tok på meg støvletter fordi jeg trodde at det skulle bli kaldt, men så ble det varmt da gitt.... Men deilig var det allikevel. Deilig at det ikke regnet under barnetoget her=)

muumimamma

18.05.2011 kl.15:42

EngleHjertet: Takk for det :))

muumimamma

18.05.2011 kl.15:55

fembarnsmamma: takk :)) Så flere som måtte sette seg på fortauskanten under folketoget pga ømme føtter

Inger J

18.05.2011 kl.17:23

Flotte bunadbilder.

Ønsker deg og dine en fin dag videre:)

muumimamma

18.05.2011 kl.22:18

Inger J: takk :) dagen har vært bra :) Håper din dag har vært det også!

Elin Hansen

18.05.2011 kl.22:19

Så flott bunad du hadde...Ønsker meg bunad..Trur du ikke var aleina men vonde føtter...

Så masse flotte bilder:-)

muumimamma

19.05.2011 kl.00:17

Elin Hansen: Takk :) Du får gjøre som meg. Jeg har ønsket meg bunad i mange år. Så jeg ønsket meg penger til "bunadsbøssa" mi både til jul og bursdager. Det blir jo fort litt dyrt. Hittil har den kostet 17000 kroner, og enda mangler jeg cape med sølvspenne, og skjorte og halsnål. Regner med at det kommer på godt over 20000 før jeg er ferdig med alt :) Men nå har jeg drakten og sølvet til den i allefall :))

muumimamma

19.05.2011 kl.01:05

Inger J: takk :) dagen har vært bra :) Håper din dag har vært det også!

Vigdis

19.05.2011 kl.08:44

så fine dere er i bunadene.

Jeg fikk blemmer i det jeg hadde gått noen meter''hihi'' jeg trodde det var en sten som gnagde inn i foten,men det var heller noe annet som lagde et par blemmer som brant.

Ellers så var det et flott tog og solen skinte på oss til vi skulle spise kake.

muumimamma

19.05.2011 kl.10:33

hustrua: Takk :) Så bra at været holdt! Hørtes ikke godt ut med blemmer da. Jeg fikk ingen blemmer, ble bare hoven og øm under føttene.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits