På tide?

Nå er det mange år siden jeg ble skilt. Faktisk 13 år siden. Siden jeg hadde små barn i den tiden, valgte jeg å beholde mitt gifte etternavn, for ungenes skyld, slik at de kunne føle tilknytning til meg. Ikke bare som mamma, men via navnet også.
Nå er de såpass store at det ikke betyr så mye lenger. Så nå er det back to basic. Jeg har fyllt ut søknad om endring av navn, og på mandag skal jeg levere det på folkeregisteret.
Det var på tide, var det ikke? Selv om det blir en evinnelig papirmølle, så syns jeg det. Jeg må jo ha nytt førerkort, nytt pass, nye bankkort og melde fra både her og der om navneendring. Men jeg gleder meg faktisk til å bryte det båndet som har rt der hele tiden pga navnet :) Jeg har jo ny samboer siden jeg ble skilt (jaja, ny og ny, vi har bodd sammen i 12 år), og det er sikkert fint for han også at jeg ikke lenger har min x sitt etternavn :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits