Herre min hatt! Distré eller??

Jeg tror jeg kommer til å bli en av disse distré gamle damene som ikke husker fra fem til middag...

Jeg kan gå i butikken for å kjøpe melk, smør, brød og dopapir. Og når jeg kommer dit, husker jeg ikke hva jeg skulle kjøpe, eller så husker jeg for eksempel bare melk og brød, og så kjøper jeg en masse annet dilldall i tillegg.

Jeg er også flink til å f.eks gå fra stua fordi det er noe jeg skal på kjøkkenet, og når jeg kommer dit aner jeg ikke hvorfor jeg er der.. Av og til hjelper det å gå tilbake til utgangspunktet, hvis jeg husker hvor det var da..

Det som også skjer ofte, er at min samboer ber meg ta med søpla når jeg går ut. Jeg pleier å glemme søppelposene. Nå har han begynt å sette posene midt foran ytterdøra for at jeg skal huske dem. Men hva gjør jeg?? Joda... jeg stiger over posene, går ut, og glemmer hele greia....

Hvordan går det an?? Det nytter ikke å skrive handlelister til butikken heller, for de bare glemmer jeg igjen hjemme...

Alzheimer light eller noe? Eller Azheimer mer og mer heavy kanskje? Huff...

2 kommentarer

Reach The Sky

21.05.2011 kl.20:43

Neida, det der er bare barnemat. Jeg kan myyye mer, jeg. Hva med å betale på butikken, og bare gå ifra varene? Og hvis jeg lukker øynene, kan jeg ikke huske eller si hva jeg har på meg!

muumimamma

21.05.2011 kl.20:57

Reach The Sky: Haha, akkurat der er jeg og. Og hva med det med å glemme minibankkortet i betalingsautomatene? Meg i et nøtteskall.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits