Planking? Hva er vitsen, liksom...

Den nye trenden blant ungdom på facebook er planking. Planking er når man legger seg flatt på rare steder med armene langs kroppen, blir avbildet og legger det ut på facebook. Snålt, hæ? 

Det var min yngste datter som gjorde meg oppmerksom på dette nye Facebok "syndromet" i går. "Mamma, vet du hva som er den nye trenden på Facebook?" Jeg måtte innrømme at nei, det ante jeg ikke. "Planking" sa hun.  Og så la hun seg flatt på sofaen med armene langs siden for å vise. Og hun fortalte at folk gjør dette på de rareste steder, og at det tilogmed er en som har dødd av det. Han ramla ned fra et rekkverk langt oppe i en blokk.

Videre kunne hun også fortelle meg at dette er noe de driver med på skolen og sånt også. De går på barneskolen! Men ikke sånne farlige greier fortalte hun meg. bare på sånne plasser de ikke kunne skade seg. Vel, jeg tror nå hva jeg vil om det da. Dette kom fra min datter, som for et års tid siden ramla fra toppen av det høyeste treet i skolegården, og datt med magen rett over ryggen på en benk som sto under treet. Litt brustne ribbein og sånt var med på den opplevelsen ja. Og høye trær og bratte høye skrenter er hennes mekka!

Jeg har samlet noen bilder, bare for å vise hvor teit dette er:Ved å klikke på bildet under kommer du til en artikkel fra Dagbladet, som viser at denne tilsynelatende så uskyldige nye "sporten" kanskje ikke er så uskyldig likevel?

 

Altså: Min mening om dette?

Joda, folk må bare planke på de rareste steder for meg, men når det begynner å bli farlig, da syns jeg de har dratt dette for langt. Dette er tross alt noe som små barn kopierer, og da kan fort situasjonen bli en helt annen enn bare gøyale bilder...9 kommentarer

a4liv

21.05.2011 kl.20:33

Slenger meg på den jeg... hva i alle verdens dager er vitsen med det?

Merkelig det der, hva som slår an, hva som plutselig blir en catchy greie som alle driver med...

Reach The Sky

21.05.2011 kl.20:40

Dette må være toppen av mangel på fantasi! Idiotisk!

justinpain

22.05.2011 kl.10:57

Dette er helt vanvittig teit, folk har tydeligvis altfor lite å gjøre på!

Rita

22.05.2011 kl.12:43

Ha ha ha her er det nok helseministeren som har funnet en måte å "sniktrene" ungdommen på. Bekymringen over at norsk ungdom bruker så mye tid på data og så lite på kroppslig bevegelse er stor og derfor må de legge ut utfordringer som dette. Ganske genialt egentlig LoL ;-)

Og for dere som ikke tror dette er knalhard trening bør prøve.........

22.05.2011 kl.21:06

Planking, jeg har sett mye rart, men dette tror jeg tar kaka;-)

muumimamma

22.05.2011 kl.21:37

Anonym: Ja, er det ikke teit?

22.06.2011 kl.10:47

det er kult.

muumimamma

22.06.2011 kl.13:06

Anonym: Fatter likevel ikke poenget, det ser jo rimelig teit ut, og jeg liker slettes ikke det der at unger tar etter de større og drister seg til farlige stunt..

15.07.2011 kl.08:32

Helt enig med deg. Hva er vitsen? Synes ikke bildene er noe artig heller jeg da

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits