Anbefalinger fra meg

Jeg leser mange blogger, og det er enkelte som rører hjertet mitt... Jeg vil anbefale to blogger med sterke historier, på hver sin måte. 

Shanice Mariell blogger om sin kamp mot kreft. Hun er 16 år gammel og har en utrolig positivitet i det hun skriver. Jeg ønsker henne alt det beste, og håper at hennes positivitet kan hjelpe henne å overvinne kreftbeistet! 

Den andre jeg vil framheve her har en utrolig sterk historie, og jeg tror at jo flere som blir bevisst at sånt skjer virkelig, at de får et slags "ansikt" til sånne ting, jo bedre er det: LilleVinkel skriver om hvordan fortiden var preget av overgrep og vold, og hvordan nåtiden er preget av kampen for å ta livet sitt tilbake.

Én kommentar

LilleVinkel

23.05.2011 kl.18:33

Hei <3

Tusen takk for gode ord, jeg setter pris på de, prøver å ta de inn i hjertet mitt...

Det er ikke alltid lett, men jobber med saken.

Har lest bloggen din en stund, liker måten du skriver på :o)

sender en mandags klem fra med

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits