Dette kan jo bli en spennende dag...

Nå skal jeg øyeblikk hoppe i dusje og gjøre meg klar til  dagens gjøremål.  

Først skal jeg på kafé med min beste venninne, og drike kaffe og kose oss en stund. Det gleder jeg meg til, det er en stund siden vi har treftes, så vi har sikkert tusen ting å snakke om!

Etterpå skal vi på åpen dag på en bedrift hvor noen tidligere kolleger av oss arbeider. Det skal bli fint å treffe dem igjen! Der har de kunstutstilling i dag og skal selge bilder. Og vi skal få treffe denne gjengen som er på besøk der i dag:


bildet er hentet fra budstikka.no

Det kan jo bli spennende. Jeg vet ikke helt om jeg gleder meg til akkurat det.. Jeg har sett dem på TV, og helt ærlig, så syns jeg ungene mine er flinkere til å oppføre seg enn dem... Det blir sikkert en litt spesiell opplevelse..

Og i kveld skal jeg og en annen venninne, og kanskje bestevenninnen min også, hvis hun har tid, på et arrangement som heter "En kveld med kreft". Det er en utstilling av bilder som fotografmester Arild Hjelm tok i forbindelse med et annet arrangement, "Jentene sammen i kampen mot kreft", der tre venninner  som fikk kreft omtrent samtidig samlet sammen over en halv million kroner på en kveld til kreftsaken. Beundringsverdig! I kveld skal de fortelle om sin kamp mot kreften, hvordan det har vært å være sammen om det, om behandling, planer for fremtiden osv. Og de som ser på har anledning til å spørre dem om ting de lurer på. Den ene av jentene er gift med broren til min svoger, så henne kjenner jeg fra før, men det blir sikkert fint å få treffe de andre to også :)


bildet er hentet fra Rogalands Avis

Ja, dette kan nok bli en spennende og litt annerledes dag :)

14 kommentarer

I gode og onde dager!

26.05.2011 kl.10:27

Full av aktiviteter, det blir nok en fin dag. Kos deg

www.myGlam.blogg.no

26.05.2011 kl.11:15

oi maaasse å gjør.. men hærlig dag da;) Kos deg masse;)

Solblom

26.05.2011 kl.11:52

Jeg synes kampen om og mot kreft er tøff. Har fått sykdommen litt for nær etterat svigermor døde etter bare 5 uker med sykdommen. Men du har jo fått kjenne den på kroppen du og.. Ønsker deg en god cafetur og en fin dag :)

muumimamma

26.05.2011 kl.13:40

Solblom: Takk :) Var kjekt på utstilling. Det var bare Vebjørn Sand som var der da vi kom da, for de andre to var visst forsinket... av en eller annen uviss grunn. Men det var litt kult da. Vi kom inn på rød løper, og ble servert "champagne" (alkoholfri da) og jordbær da vi kom inn :) Og folkene der var kjempeivrige etter å vise oss rundt og fortelle og forklare :) Etterpå var det tapas i "kantinen" der :) Utrolig masse flotte bilder å se på!

muumimamma

26.05.2011 kl.13:41

www.myGlam.blogg.no: Takk, dagen har vært flott hittil, og blir det sikkert videre også :)

muumimamma

26.05.2011 kl.13:42

Siv Svanem.: Jepp, Jeg koser meg :))

26.05.2011 kl.17:01

Dagen din var full, ser jeg og håper den var vellykket.

Og her sitter jeg hehe

Skravle med venninner er koselig - jeg var nettopp på hytta sammen med søsteren min, så jeg fikk skravlet fra meg der. Eller ferdig - blir vel aldri - egentlig :) Ha en strålende kveld!

justinpain

26.05.2011 kl.18:30

OI, for en spennende dag du får/ har hatt, kjekt med dager som blir spesielle. Kos deg i kveld:-)

26.05.2011 kl.18:51

Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne bli anonym. Er nødt til å prøve en gang til bare. Test, test, test ... Og klem til deg :)

Jane Mysen

26.05.2011 kl.18:53

Nå skjønner jeg hvorfor jeg ble anonym. Jeg fylte ikke ut rubrikkene over kommentarfeltet. Da lærte jeg noe nytt i dag :)

muumimamma

26.05.2011 kl.19:35

Jane Mysen: Haha, jeg har gjort det noen ganger selv også :)Men jeg imponerte meg selv litt nå. Kanskje jeg har en 6. sans eller noe, hehe. Klem tilbake :)

muumimamma

27.05.2011 kl.00:19

justinpain: Det ble en utrolig givende kveld. Jeg hadde med meg gubbelille også til dette arrangementet "En kveld med kreft" Og jeg tror faktisk han hadde minst like mye utbytte av kvelden som jeg hadde. Han som egentlig i utgangspunktet ikke hadde lyst å være med, og sa til meg at "Jeg har ikke så lyst å bli så lenge", han ble sittende til "the bitter end" :)) Det var mye mer interessant enn han hadde trodd det skulle være :)

mojita

27.05.2011 kl.08:45

Høres ut som dette har vært en fin kveld ja.

Vebjørn er vel normal han, det er de andre som ikke helt har beina på jorda bokstavelig talt. De drikker seg til store og lange svev.

muumimamma

27.05.2011 kl.08:48

mojita: Ja, han var veldig hyggelig :) Det var bare han vi fikk treffe, de andre var forsinket, så de kom ikke før etter at vi var dratt derfra. Hehe, de satt vel på hotellet og tyllet i seg champagne og jordbær eller noe :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits