Usj for et vær...

I dag har været vært av og på hele dagen. I det ene øyeblikket skinner solen  og innbyr til en tur ut på terrassen med kaffekoppen, og i det neste, når man akkurat har rigget seg til med boka og kaffen, så klasker det plutselig ned som om noen fikk veldig godt betalt for det! Fysj og æsj!

Jeg hadde ikke de helt store planene for dagen i dag akkurat. Men jeg fikk besøk av ei venninne jeg sjelden ser. Det var jo koselig! Og så var eldstedattera og kjæresten innom en tur for å snakke litt med besøket mitt ang deres nært forestående ferie til Alanya i Tyrkia. Min venninne reiser dit ca 3 ganger i året, og har gjort det de siste 12 årene. Kan vel ikke finne en bedre egnet informator vil jeg tro :) De fikk masse råd og tips, og til deres store glede, reiser venninnen min ned bare 3 dager før dem, og skal bo på nabohotellet! Så praktisk for dem å ha noen i nærheten som kjenner byen!

Og så har jeg sittet og bladd i massevis av gode kommentarer på forrige innlegget mitt. Wow! sier jeg bare! Jeg hadde aldri ventet en sånn respons! Ble helt målløs, jeg! Jeg driver jo bare og maler som en hobby, sånn når det passer seg, og så ... og så.... og så... nei, jeg vet ikke hva jeg skal si! Jeg er ikke vant til sånt! Men så utrolig hyggelig. Og så kjekt at folk liker det!!

Men nå har jeg snakket meg helt vekk her, det var jo egentlig været jeg skulle snakke om! Jo, det var det ja... Foreløpig er det sånt jojovær, men jeg gleder meg til nærmere helga, da er det meldt at sommeren kommer tilbake! O deilige sol og sommer! Jeg venter med lengsel....!!

3 kommentarer

fembarnsmamma

29.05.2011 kl.23:07

Jaaaaa, nå vil vi ha sol og sommer:) Gjerne til torsdag som er fridag.

Reach The Sky

29.05.2011 kl.23:57

Er det sant? Skal vi få bedre vær? Da kan jeg kanskje ta en tur i hagen, da, og se hva som har overlevd haglskuren i dag...

Jeg gleder meg ikke til å være ute med ungene i morgen. Her om dagen måtte vi ty til votter, så kaldt var det. Neimen, guri malla, det hadde jeg nesten glemt: Jeg er jo sjef! Da kan jo jeg være inne når de andre er ute! Knall!

Og du, du kan bare sette igang storproduksjon av bilder, for her kommer det til å komme mange bestillinger!

muumimamma

30.05.2011 kl.00:16

Reach The Sky: Ja! Til helga kommer sommeren tilbake!! Ikke gøy når man nå bruke votter i slutten av mai nei!

Men storproduksjon, det vet jeg ikke akkurat. Joda, hvis noen er interessert, kan jeg alltids klaske ned noe på et lerret til dem eller noe, alt etter hva som er ønsket da, men den helt store omsetningen regner jeg vel ikke akkurat med. Før det må jeg nok heller få bygget meg opp et navn som maler og ha litt utstillinger og sånt... men urk! Bare tanken på å ha utstilling får meg til å nesten svelge tunga!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits