Der var den på plass!

Jeg har drevet og fiklet litt i kodingen på bloggen min, for jeg hadde lyst å ha sånne linker under headeren. Ante ikke helt hva jeg skulle ha der, men nå er i allefall linkelinja på plass, og to linker er plassert der. Foreløpig i allefall. Om det blir de som blir værende der vet jeg ikke, får tenke meg godt om og bestemme meg for hva jeg ønsker å ha der. Jeg har i allefall fått det til :) Det er det viktigste for nå :))

2 kommentarer

justinpain

30.05.2011 kl.12:41

OI, så flink du er!!! Ikke flink med html-koder og slikt jeg, det ble kjempfint!!

muumimamma

30.05.2011 kl.12:46

justinpain: Takk :) Nå har jeg jo utdannelse i IT da, så det skulle bare mangle at jeg ikke kunne LITT i allefall. Men sånne skript og sånt er ikke noe jeg har lært før, var jo litt kjekt å prøve seg på det :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits