Fantastiske fakta

Visste du at:

* Hvis du skriker konstant i 8 år, 7 måneder og 6 dager, har du lagd nok lydenergi til å varme en (1) kopp kaffe. (Er det verdt det? Neppe)

* Hvis du fiser konstant i 6 år og 9 måneder, har du lagd nok gass til å produsere samme energimengde som i en atombombe. (Hmm..høres bedre ut)

* Orgasmen til en gris varer ca 30min (I mitt neste liv, vil jeg være en gris)(Hvordan kom de fram til dette forresten?)

* Du forbrenner 150 kalorier i timen på å slå hodet ditt i en vegg (kommer fortsatt ikke over den grise greia) (Ikke prøve dette hjemme. På jobben kanskje?)

* Mennesker og delfiner er de eneste dyrene som har sex for nytelsens skyld. (Er det derfor Flipper alltid smiler?) (Og griser får 30 min orgasmer? Virker ikke rettferdig)

* Den sterkeste muskelen i kroppen er tungen.

* Høyre hendte lever, i gjennomsnitt, ni år lengre enn hva venstre hendte gjør. (Hvis man skriver med begge, deler du differansen da)

* En maur kan løfte 50 ganger sin egen vekt, kan trekke 30 ganger sin egen vekt, og faller alltid til høyre når den er full (etter å ha drukket små flasker med ......?) (Betalte skattebetalerne denne undersøkelsen?)

* Loppen kan hoppe 350 ganger sin egen kroppslengde. Det tilsvarer at et menneske skulle hoppe lengden av en fotballbane. (30 min....kan du forestille deg det? Og hvorfor griser?!?)

* En kakerlakk kan leve ni dager uten hode, før den sulter i hjel. (Usj)

* Den mannlige moskusbillen kan ikke parre seg med hodet sitt festet til kroppen. Den kvinnelige billen inviterer til sex ved å rive av hodet. (Jaja, grisene slipper i det minste det.....30 min....at det går an.)

* Enkelte løver parrer seg opptil 50 ganger om dagen. (I mitt neste liv vil jeg fortsatt være en gris, kvalitet fremfor kvantitet)

* En struts' øye er større enn dens hjerne. (Jeg vet noen liker det)

* Stjernefisk har ikke hjerne. (Jeg vet noen liker det også)

Etter å ha lest dette er alt jeg kan si..........Heldige griser

5 kommentarer

Reach The Sky

30.05.2011 kl.18:05

Noe morsomt, og noe veldig ok å vite. Særlig ungene liker slike fakta. Jeg tenker mer på hva i alle dager som får folk til å forske på/undersøke slike ting! Har de fritidsproblemer?

muumimamma

30.05.2011 kl.19:38

Reach The Sky: Sikkert fritids deluxe! Men jeg digger sånne sære ting så de må gjerne fortsette forskingen for min del :)

Solblom

30.05.2011 kl.20:46

Hehe, good to know ;)

mimmimor

31.05.2011 kl.08:41

Heldiggris, griseflaks... begynner å ane meg opphavet til slike uttrykk...

muumimamma

31.05.2011 kl.09:32

mimmimor: Hehe, ikke sant?

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits