Vil bare minne om...

... Spørsmålsrunden min. Er det noen som ønsker å spørre om noe, har de mulighet nå. I morgen en gang skal jeg sette opp et svarinnlegg, hvor jeg skal prøve så godt jeg kan for å svare på alle spørsmål. Men nå er klokka to, så nå skal jeg sove!

Natta! Vi blogges :))

5 kommentarer

Reach The Sky

04.06.2011 kl.10:19

Hehe, jeg leste litt feil, jeg leste "forsvare" der du skrev "svare". Hihi, typisk meg, da. Men jeg kan jo selvsagt la det gå troll i ord, å stille spørsmål som du må forsvare. :)

Reach The Sky

04.06.2011 kl.10:25

Jeg ser på bloggen din for mars, at du egentlig har svart på en god del av det jeg kunne spurt om her... Men kanskje du har vært inne i en forvandlingsperiode siden da? Kanskje ville du svart annerledes på noe i dag?

Anyway, her er ett spørsmål: Hva tror du skjer med oss etter vi dør? Og hvorfor?

muumimamma

04.06.2011 kl.11:20

Reach The Sky: Forsvare og forsvare, fru Blom :) Jeg har ikke tenkt å svare noe som jeg blir nødt til å forsvare. Det jeg sier, det står jeg for :)

Reach The Sky

04.06.2011 kl.15:48

Det var en spøk. Sorry! -Ikke så lett å spøke pr post...

muumimamma

04.06.2011 kl.20:26

Hehe, slæpp off. Jeg så spøken din :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits