Huff, for en papirmølle!

Huff... det er mye som må ordnes når man bytter etternavn. Bankkort, Førerkort, Pass osv... Det er de ENKLE tingene man må ordne med. Men så kommer alt det man IKKE tenker på. Alle som man har et kundeforhold til skal ha beskjed. Nå er det jo ganske greit med sånne offentlige kontorer og sånt, de får beskjed uansett, men ellers må man gi beskjed selv. I dag fikk jeg en mail fra Norsk Tipping. Der kunne jeg blant annet lese dette: Ved vår rutinemessige sjekk av kortopplysningene, får vi opplyst fra Teller AS (Visa Norge) at det aktuelle Visakortet ikke er registrert på ditt navn. Det kan derfor ikke benyttes hos oss.

Og jeg har ikke engang fått bekreftelse fra folkeregisteret om navnebytte enda. Men det har NAV, og biltilsynet, og Norsk tipping... Burde vel tro at jeg var den første som fikk beskjed om at det var i orden da... men dengang ei...

Velvel... jeg tror jeg hopper i dusjen og gjør meg klar til kaffedate på Kilden jeg :) Så kan alt det der med navneendring og sånt få seile sin egen sjø noen timer... :)

2 kommentarer

Solblom

07.06.2011 kl.10:20

Ja, det er litt styrete. Banken fikk fort nyss i navneskifte, men jeg har ikke bedt om nytt kort likevel. Det fornyes før eller siden uansett.. Men passet har jeg fornyet. Førerkortet tar jeg når jeg må - man får vel ikke bot for noe slikt??

muumimamma

07.06.2011 kl.10:24

Solblom: Man MÅ i banken for å få nytt kort. Jeg trodde også at det bare kom et nytt kort når tiden var inne, helt til de i banken fortalte at jeg MÅ komme innom, de må jo ha underskrift med det nye navnet på kortet.... liksom. Og det samme gjelder førerkortet. Jeg vet ikke om det er ulovlig å kjøre rundt med førerkort i gammelt navn, antagelig ikke, men det er muligens litt teit å presentere seg med navn, og når man legitimerer seg står det et annet navn på kortet..?

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits