Gammel kjærlighet ruster ikke

I går var jeg i byen en tur, hos fysioterapeuten, og da jeg gikk derfra, ble jeg gående bak et eldre par, ganske gamle tror jeg, de var helt hvite i håret, og veldig rynkete. Men jeg ble så betatt av dem, for selv om de var tydelig dårlige til beins begge to, så gikk de bortover gata og holdt hverandre i hånda og kikket på hverandre og smilte hele tiden og så veldig forelsket ut.

Jeg ble helt rørt av å se på dem. Så kom jeg på at DETTE måtte jeg ta bilde av! Jeg fant fram mobilen, og da jeg endelig var klar til å knipse dette flotte paret, gikk de til hver sin kant, så ut som de skulle i hver sin butikk eller noe.... Så jeg var akkurat noen sekunder for sen til å forevige dette herlige synet. 

Jeg håper at jeg engang i framtiden, når jeg er gammel og grå, at jeg og gubbelille kan være like glad i hverandre enda, som dette paret tilsynelatende var :) Jeg fikk som sagt ikke tatt bilde, men jeg fant et fint et på google, som illustrerer det ganske godt, selv om de jeg så virket mye mer skrøpelige enn de på bildet :

Det er så oppmuntrende å se sånt syns jeg! Det viser bare at selv om skilsmissestatistikken er høy, så er det alltid håp for kjærligheten, uansett hvor gammel man er!


3 kommentarer

mimmimor

08.06.2011 kl.08:01

Ja, måtte man kunne ha en kjærlighet til hverandre også i den fasen av livet :)

Anni Fizzle

08.06.2011 kl.22:42

Vakkert syn, det vakreste jeg vet om faktisk!:))Flott skrevet!:))-fin blogg du har Muumi!;):))

muumimamma

08.06.2011 kl.23:50

Anni Fizzle: Takk takk! Det er fint å vite at folk liker det jeg gjør her :)) Får begynne å blogge litt du også, så man kan følge med litt i din hverdag :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits