Næmmen så søt!

Juile kom hjem fra skolen i dag og spurte om jeg ville se på den nye "babyen" hennes. Så kom hun inn i stua med en klump av tørkepapir, som hun begynte å rulle opp. Hun rullet og rullet og rullet, til denne til slutt dukket opp: 

Var ikke det en liten skjønnas? Jeg blir alltid så stolt når ungene kommer hjem fra skolen med sånne flotte ting de har laget :))


9 kommentarer

justinpain

08.06.2011 kl.16:14

Ja, det er kos med det som de lager selv:-)) denne var kjempefin:-)))

EngleHjertet

08.06.2011 kl.16:25

Så søt :)

Reach The Sky

08.06.2011 kl.18:48

Åh, hællan dussen denne var virkelig skjønn! Jeg eeelsker slike ting, har fullt av dem. Ungene mine har alltid gitt hjemmelagede ting til presanger. Men da de begynte å bli større, var det selvsagt litt flaut å gi slikt til venner, og det er jo forståelig. Hjertet mitt blødde da de ønsket å gå i butikker og KJØPE gaver. Det kunne vi ikke. Men etter en stund kom de fram til en fin konklusjon selv: Vi vil gi hjemmelaget, fordi det er gaver med kjærlighet i! Da storebror hadde laget en bamse til en nevø, var han veldig spent/nervøs for hvordan den ville bli mottatt av familien. Han var helt rød av glede da kvelden var omme: Han hadde fått så mye ros, og flere bestillinger fra voksne som ville ha likedan! O,lykke, da var jeg stolt, også. Tenk deg en litt småtøff fotballgutt, sitte og streve med nål og tråd. Hjertet mitt svulmer av stolthet.

Anne Marie

08.06.2011 kl.20:09

Kjempefin var den. Unger er utrolig kreative og det de lager har de laget av kjærlighet.

muumimamma

08.06.2011 kl.20:51

Reach The Sky: Så koselig! Forstår gdt at du er stolt :)) Mine unger har også vært flinke til å gi bort ting de har laget selv :)) det blir stort sett alltid tatt godt imot :))))

muumimamma

08.06.2011 kl.20:52

Anne Marie: Takk :)) Jo,de er flinke å finne på ting å lage ja :) Alltid like spennende å se hva de kommer med :)

a4liv

08.06.2011 kl.22:43

Den var kjempegossin (som vi sier her på Toten). Hvordan er den laget, eller hva er den laget av?

muumimamma

08.06.2011 kl.23:52

a4liv: Den er laget av leire og brent i ovn :) De pleier å lage sånne ting i kjeramikktimene på skolen, og de er kjempeflinke! Julie har nettopp begynt med sånt, og Caroline har kommet hjem med ting etter ting hun har laget i kjeramikken. Jeg har så mye stilig de har laget!

Shanice

10.06.2011 kl.15:16

Kor søt! :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits