På tur til Kubbetjønn :)

I dag var det deilig vær ute, og etterhvert som dagen gikk, ble jeg rastløs og dro med meg gubben og Julie ut på tur. Vi pakket grill og pølser og kaffe og sånt i en sekk, og heiv oss i bilen for å kjøre til Gramstad (i Sandnes). Derfra skulle vi gå til Kubbetjønn. Men jammen var det ikke lett å komme seg dit! Over alt var veiene sperret pga Nordsjørittet! Vel, etter mye om og men og køkjøring, kom vi oss forbi, og fikk parkert på Gramstad :)


Det går oppover et stykke fra parkeringsplassen


Selv om man er i skogen, er det ganske idylliske omgivelser :)


Her har Sandnes hermet etter Stavanger, og laget seg et "Tutte-tre".


Jammen står det ikke en Eventyrstol også på vei til Kubbetjønn!


Fremme!


En gang i tiden var alt dette et stort vann, men det gror mer og mer igjen og blir myr heller


De har laget egne gruer til grilling og sånt


Og så er det igang. Tenn grillen!


Etter litt styr fikk vi endelig fyr på papiret under rista. Det er jammen ikke lett med en liten lighter når papiret litter langt under rista... Men jeg tror noen har glemt å ha parafin på når de har gjort klar denne grillen for salg, for det var bare papiret som brant, og så slukket hele greia....


Vi prøvde med tørkepapir og småkvister, leeeenge, og gubben blåste og blåste til han var nesten blå i hodet, og så ga han opp. Men søren og! Jeg har jammen ikke dratt med grill og pølser og allslags tilbehør, bare for å sitte og se på et dødt bål! Så jeg putta enda mer papir, og enda mer småkvister, og blåste og blåste.... til det endelig tok fyr! Vi hadde lagt alt kullet under, så etterhvert som bålet brant, ble kullet også varmt :))


Se, bare, Det ryker av bålet!Vi fikk da grillet til slutt, og pølsene smakte godt!


Litt av omgivelsene bak grillplassen


Julie er som vanlig en liten klatremus


Vi ville ta en litt annen vei ned til bilen igjen. Her er det IKKE barnevognvennlig, for de som lurer på det


Stien var ganske fin til å begynne med..


Men det varte ikke så lenge før stien nesten ikke var synlig..


Over myrer og bekker gikk det... 


Til vi plutelig fikk øye på turveien rett foran oss.... Æsj... et eller annet sted har vi gått feil vei, vi skulle ikke truffet på veien i det hele tatt. Men, men. Det var en flott tur i deilig vær!


3 kommentarer

kine <3

11.06.2011 kl.20:42

Hei du! I går møtte jeg Chris Medina og Omer Bahtti på Scool's Out i Notodden. Setter stor pris på om jeg får kommentarer (:

- Kommenterer alltid tilbake <3

karitam

11.06.2011 kl.20:43

Kjempefin blogg!

Ha en super lørdagskveld , kos deg masse

Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake

muumimamma

11.06.2011 kl.23:49

Hei dere. Hyggelig at dere kommenterer, men helt ærlig: Jeg blir litt provosert av at folk KUN kommenterer og skryter av folks blogger for å få kommentarer tilbake, uten engang å lese bloggen.

Når jeg leser blogger, er det fordi de er interessante, og da kommenterer jeg også. Vel og merke, så kommenterer jeg faktisk det som folk har skrevet om i bloggen sin.. Men jeg besøker IKKE blogger KUN for å kommentere tilbake. Sorry, folks... That's not me.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits