Så var jeg igang :)

Endelig har jeg fått meget meg til å begynne på den papirmølla det er å bytte navn. I dag har jeg vært hos politiet og bestillt nytt pass, jeg må jo ha et med rett navn på når vi skal på ferie, så det er greit å bære tidlig ute. Dessuten er jeg nødt til å ha pass når jeg skal gå i banken og få nye bankkort. Nå har de klippet det gamle passet mitt, så jeg får satse på at jeg ikke plutselig bare MÅ til utlandet de nærmeste 2 ukene :)

Jeg har tilogmed vært og tatt passbilder (ikke til passet, for det knipset de der og da). Jeg må jo ha bilde av meg selv til de nye bankkortene og førerkortet, og da er det greit å ha noe som ser ut som MEG. (De gamle bildene er en tragedie!) Og jeg må bare si det: Endelig kan jeg levere bilde av meg som jeg ikke ser helt sjuk ut på. Tror ikke det finnes noe så lite fotogent som meg... Vanligvis ser jeg mer eller mindre spyferdig ut på alt som er av bilder. SÆRLIG på sånne ID bilder!! Så JIPPI! Takk til han fotografen som klarte å knipse meg nesten frisk!Og ellers så har jeg og Caroline vært på shopping i dag. Vi har hamstret sommerklær og dill og dall, og jeg har kjøpt meg en ny parfyme som bare lukter helt vidunderlig!! Sunflower av Elizabeth Arden. Absolutt å anbefale for de som liker litt friske gode sommerdufter :))


Det var altså min dag hittil :) Blogges!


 

15 kommentarer

www.myGlam.blogg.no

15.06.2011 kl.16:30

hehe, mitt pass bilde ser helt j... ut.. :-/ og for å ikke snakke om sertvikatet:p hehe

Den parfymen lukter kjempe godt ja. En vennine av meg har den:)

muumimamma

15.06.2011 kl.16:46

www.myGlam.blogg.no: Hehe, ja jeg har aldri før opplevd å se et passbilde eller noe sånt hvor det faktisk går an å se at det er meg som er avbildet :) Må være noe galt med de fotoapparatene som tar alle disse bildene tror jeg ....hehe.

Det er vel ikke for ingenting a de sier: Hvis du ser ut som bildet i passet ditt, da er du ALt for syk til å reise!

a4liv

15.06.2011 kl.21:27

Så flink du er. Sånne papirmøller ved navneendring er kjedelig. Da jeg giftet meg fikk jeg endret det meste, men ikke førerkortet... men så ble jeg jo skilt, og da stemte det igjen ;)

natanieloghannacamilla

15.06.2011 kl.22:00

Ohh, sunflowers!! Den brukte jeg i min pure ungdom <3 Lukter godt!

muumimamma

16.06.2011 kl.00:32

a4liv: Du kan si det sånn, jeg har ikke tenkt å endre det igjen :)

muumimamma

16.06.2011 kl.00:34

natanieloghannacamilla: Ja den lukter kjempegodt :))

ENGLEHJERTET

16.06.2011 kl.12:04

Fint bilde :)

Den parfymen skal jeg teste for jeg skulle virkelig hatt meg en ny godduft...

Ha en fortsatt fin dag

Klem

muumimamma

16.06.2011 kl.13:18

Vibekes blogg: Takktakk :)) Var fornøyd med bildet jeg og. Men kunne jeg bruke det til nytt førerkort? Åneida, Jeg måtte inn i en boks, taste personnummeret mitt, og knipse bilde som gikk rett inn i systemet... *blærk*

justinpain

16.06.2011 kl.14:55

Den parfymen har jeg brukt mye, den er kjempegod:-)

lille my

16.06.2011 kl.22:09

jeg er i en navnebytteprosess... sendte inn søknad for, tja, ca to uker siden, kanskje... ikke hørt noe mere fra dem, tok det lang tid til deg..? ;)

muumimamma

16.06.2011 kl.22:30

lille my: Jeg leverte søknad, men de skreiv lapp med "haster" på den, så det var gjort i løpet av en god uke. Men jeg har altså IKKE fått noen bekreftelse fra Folkeregisteret. Jeg oppdaget det helt tilfeldig da jeg plutselig var innlogget med mitt nye etternavn hos NAV, og da Norsk Tipping avviste visakortet mitt fordi det ikke sto i "mitt" navn lenger...

Jeg tror det vanligvis tar 2-3 uker med sånn navneendring. Så tar det 10 dager å få nytt pass, 2 uker å få nytt førerkort, og 1-2 uker å få nye bankkort... (Da tror jeg at jeg har fått med meg alt :)

lille my

16.06.2011 kl.23:09

aha, ble ikke med noe "hastelapp" fra meg... haster jo ikke, bare jeg som blir utålmodig av å vente.. men må man ikke få bekreftelsen fra folkeregistre før man kan endre bankkort, pass, førerkort å lignende...? (jeg har jo bare bankkortet som trenger endring)

takk :)

muumimamma

16.06.2011 kl.23:13

lille my: Du trenger ingen lapp, de får automatisk oppdatering fra folkeregisteret minst en gang pr mnd hos banken, og biltilsynet og politiet fikk det med en gang, det gjør de fleste offentlige kontorer :) Du kan jo prøve å ringe banken og høre om de har fått oppdatert navnet ditt. Er du ekstra annig kan du jo bare ringe folkeregisteret og få en bekreftelse fra dem sendt i posten eller noe

muumimamma

16.06.2011 kl.23:16

lille my: Men hastelappen ble med sånn at jeg skal rekke å få bestillt og motta nytt pass før vi reiser på ferie :) KAN være greit å ha alt sånt i orden før man stikker til UK :)

lille my

16.06.2011 kl.23:30

ok, kanskje jeg skal prøve meg i banken over helgen da :) ta en ringerunde til div også kanskje...

aha, skjønner at passset var viktig da ;p jeg reiser jo aldri utendlands, så stresser ikke med det..

takk for hjelpen ;)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits