En datter i US of A?

Jeg fikk en alldeles merkelig telefon i dag. Dette tar kaka syns jeg.

Hallo? svarte jeg da jeg tok telefonen, det var et ukjent nummer. I andre enden var det en som spurte på engelsk om han please kunne få snakke med Julie? Jeg lurte da på hva han ville med henne? "Please put her on!" fikk jeg da beskjed om. Jeg ble lettere irritert over en slik kommanderende oppførsel, må jeg bare si. Jeg svarte at hun ikke snakker så bra engelsk, og at jeg er moren hennes, kunne kanskje jeg hjelpe han?

Joda, varte han.... han ringte fra Houston, Texas, og ringte angående hennes søknad om US Green Card!!

For de som ikke er sikker på hva et Green Card er, så er altså det bevis på permanent oppholdstillatelse i USA!

Jeg kunne ikke annet enn å le, og spørre om han mente alvor? Joda, han ville snakke med henne om hennes søknad. Vet du hvor gammel hun er? spurte jeg da. Nei, svarte mannen, og jeg tror nok han ble en smule paff da han fikk høre at hun er bare 11 år. 

Jeg måtte fortelle at hun har ikke søkt om oppholdstillatelse der, og kommer nok heller ikke til å gjøre det i løpet av de nærmeste årene i allefall... hehe. Så han måtte bare beklage seg, og ønsket meg en god dag videre... (dag og dag, han ringte meg klokka ti om kvelden da....)


(Nå må det sies at Julie har holt på med noe slags ART greier på internett, et slags tegnegreier, og fyllt ut navn, adresse og telefonnummer, og trodd at hun ble med lem i en tegneklubb.... det er nok der han har fått navnet fra..... men fra å søke seg inn i en tegneklubb til å ha søkt om Green Card??? Vel...)
7 kommentarer

justinpain

16.06.2011 kl.23:15

Merkelige greier det der....kan jo være at den personen på en måte har hentet ut informasjon/navn fra en eller annen nettside man er registrert og at dette var ett forsøk på å hente ut enda mer informasjon....men underlig det der..

muumimamma

16.06.2011 kl.23:29

justinpain: Jeg aner ikke, han fikk ikke vite noe av meg i allefall, annet enn at hun er bare 11 år

a4liv

16.06.2011 kl.23:51

Det der hørtes jo litt suspekt ut. Kanskje noen vil bruke et ekte navn til å forfalske et falsk green card eller noe?

muumimamma

17.06.2011 kl.00:05

a4liv: mulig det, ikke vet jeg. Jeg gir dem ikke noe i allefall

Hva er greia?

17.06.2011 kl.05:46

Ungdommen nå til dags. :-P

I gode og onde dager!

17.06.2011 kl.08:09

De får det til...

Jane Mysen

17.06.2011 kl.20:46

Det er fort gjort å sette i gang noe når man gir ut informasjon om seg selv på nettet. En av døtrene mine satte i gang en mobilgreie hvor hun ble trukket seksti kroner i måneden. Og jeg oppdaget det ikke før etter et år!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits