Plutselig kom det en boreplattform forbi....

Alt man får se, kan jeg vel si.... Jeg ser mye rart om dagene, men å se en boreplattform flytende forbi gjennom kjøkkenvinduet, det hadde jeg IKKE ventet! Men det fikk jeg altså se, og da kan jeg jo dele den med dere :)Kult, hæ? Det er visst en sånn jekkeplattform, der de jekker de høye tårnene ned til de treffer havbunnen... 

Én kommentar

Mojita

18.06.2011 kl.10:24

Ja det var vel ikke akkurat hverdagskost å se på fra kjøkkenvinduet. Du fikk ikke kaffen i halsen får jeg håpe;) ønsker deg en fin lørdag.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits