Testing testing...

Må bare teste om jeg klarer å laste op bilder fra min galaxy tab. Fra iPhone går det ikke an. Sitter og venter på at det braker løs. Skikkelig mørke skyer ute, og lummert og 22 grader..Det gikk jo bra! Da kan jeg blogge og vise bilder når vi er på ferie også :-)

5 kommentarer

Mojita

28.06.2011 kl.14:49

da gikk det veldig greit da ser det ut som. Ikke noe særlig vær der hos deg ser jeg. Ikke så aller verst her på østlandet da, men lite med sol, bare masse skyer. Ha en fin fin dag og får håpe været forsvinner fort, og helst ikke over til oss.

muumimamma

28.06.2011 kl.14:54

Mojita: Gikk bra ja :-) litt greit å vite om jeg kan blogge med bilzer når vi er på ferie :) Krysser fingrene xor at været ikke kommer til deg da :)

muumimamma

28.06.2011 kl.14:56

Mojita: Aberet er vel at det er så lett å treffe feil taster... Som x i stedet for f, og sånn...

mimmimor

29.06.2011 kl.13:49

Det gikk som bare det, jo :I) Så kan vi bare vente på feriebilder :)

muumimamma

29.06.2011 kl.15:55

mimmimor: Ja, av og til kommer det nok et bilde. Er litt vanskelig å få det til da, så det blir nok ikke hver dag. Men det er kjekt å vite at det går an :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits