Vårt kjære lille spøkelse

I dag har hun vært skikkelig oppmerksomhetssyk, vår lille usynlige husgjest.

Hun har strødd rundt med papir på gulvet i stua (Nei, ingen vinduer eller dører åpne så det ble gjennomtrekk..) Jeg var helt alene hjemme, så det kan ikke ha vært ungene..

Deretter var hun på badet, og reiv ned en sånn godlukt-dings som hang på en spiker på veggen. Den fant jeg på gulvet i flere biter..

Da jeg satt i stua og spiste druer, hørte jeg plutselig et knepp fra drueboksen, og lokket på boksen vippet opp og ned og opp og ned... rett ved siden av meg..

Viften i taket begynte å snurre rundt, uten at den var tilkoblet strøm...

Skikkelig liten ertekrok!

5 kommentarer

Jane Mysen

28.06.2011 kl.20:20

Har dere et spøkelse i huset? Og du blir ikke redd når det viser seg "fysisk"? Her hos oss har Connie en usynlig lekekamerat, en liten jente, vet jeg, som bor på rommet til yngstedatteren min. Er ikke redd jeg heller, men hun river ikke ned ting osv.:)

muumimamma

28.06.2011 kl.21:31

Jane Mysen: Dette er også ei lita jente. Ca 10 år tror jeg. Hun ser sånn ut. Jeg tror egentlig bare hun vil være en del av familien. Vi har sett henne av og til i vinduet når vi kommer kjørende hjem. Akkurat som hun venter på oss. Men hun gjør ingen nifse ting, er bare litt ertekrok tror jeg. Vi har hatt henne her i mange år, siden vi flyttet hit. Så lenge det ikke føles ekkelt får hun bli så lenge hun vil

a4liv

28.06.2011 kl.23:24

Merkelig dette med sånne "overnaturlige" ting. Bra hun bare er leken og ikke til plage da, selv om jeg nok tror jeg hadde syntes det var litt ekkelt uansett.

I gode og onde dager!

29.06.2011 kl.08:35

Stakkar liten da...

muumimamma

29.06.2011 kl.10:13

Siv Svanem.: Nåh... stakkar og stakkar... Jeg syns det virker som hun føler seg hjemme her jeg. Hvis ikke hadde hun vel forsvunnet for lenge siden..?

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits