Oppdatering?

I går kjørte jeg Caroline hjem til faren for å hente veska hun hadde glemt der. Ret før vi skulle kjøre inn porten der, sto det en bil  som har kjørt skikkelig i grøfta.... med L-skilt i bakvinduet..


Vi gikk ut og sjekket om det var noen i bilen, men de hadde kommet seg ut. Ser ut som bilen har fått seg en skikkelig smell under, hele understellet så ut til å være røsket løs.... blir nok ikke billig det der nei. Veien er så smal at jeg regner med at det har kommet en møtende bil i stor fart (noe som OFTE skjer der) og presset dem av veien.


I dag lå det nok et  cruiseskip til kai i Vågen. Costa Louminosa denne gangen. Det krydde med  italienere i byen. En av de italienske turistene kom bort til meg og pekte på telefonkiosken og spurte: Euro? Euro? Da jeg ristet på hodet fant hun frem et kronestykke og viste meg og pekte på telefonkiosken igjen. Jeg nikket og hun spurte: Mass? Mass? og pekte på krona... Regner med at hun lurte på om hun måtte bruke mange av dem, så jeg nikket igjen. Stakkar damen så skikkelig skuffet ut da hun ristet på hodet og sa : Molto gracie. Jaja, sånn er det å være turist.


På vei til bussen måtte jeg disse kjekke småtassene, De har vokst litt  i det siste ser jeg :) Nå er det  på tide å kjøre eldstefrøkna til flyplassen så hun får besøkt kjæresten sin i Oslo :) 

Vi blogges!
2 kommentarer

mimmimor

01.07.2011 kl.09:52

Øvekjøring krever ikke bare ferdigheter hos ungdommen, men jammen må omgivelsene også bidra... Vi er i den underlige situasjon at vi har ei som skal øvekjøre og ser samtidig etter ny bil. Vet ikke helt etter å ha sett dette bildet...

muumimamma

01.07.2011 kl.09:59

mimmimor: Hehe, kanskje best å holde seg på veier som ikke er FULLT så smale da :) Nå vet jeg jo ikke om det faktisk VAR øvelseskjøring da. Her er det mange som ikke gidder å ta vekk L'en mellom hver gang. Og der den lå, vet jeg at det er veldig vanlig at folk kjører som svin... dessverre, Hadde det kommet en bil i full fart rundt svingen kunne hvemsomhelst havnet i grøfta der. Du kan si det sånn: Dette er ikke den første bilen som har gått i grøfta langs den veien..

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits