Dette blir en kjekk helg :)

For noen dager siden fikk jeg en melding på facebook: Hei! Hvordan har dere det? Jotakk, vi har det fint vi :) svarte jeg, og du da? Nå er det jammen lenge siden jeg har sett dere! sa hun da. Lyst å komme på besøk kanskje? spurte jeg. Jaaaa! var svaret :)

Så til helgen kommer vår niese på 21 som vi ikke har sett siden 2005. Det blir kjekt! Nå er riktignok ikke de store ungene hjemme i helgen. Den eldste er i Oslo, Nest eldste er i avlastningsbolig, og nest yngste er i Haugesund. Men Julie er hjemme, og gleder seg fælt til å treffe søskenbarnet sitt igjen :)

20.05 lander flyet, og da står vi selvsagt klar på flyplassen til å frakte henne hjem. Så får vi kost oss hele fredagskvelden, men vi må nok legge oss tidlig, for vi må grytidlig opp. Lørdag morgen kjører vi nemlig til Gullingen for å gå på fjelltur til Stranddalshytta! Heldigvis, eller kanskje for min del, beklageligvis, er dette en meget fjellvant ung dame. Hun springer rundt i fjellet til stadighet, så vi må nok bremse henne litt tenker jeg ... heheNår vi kommer til hytta, skal vi spise deilig middag der oppe og kose oss litt, før vi snur og vender nesa hjemover igjen. Det blir mange timer å gå. Turen tar 2-3 timer en vei. Så gjenstår det å se om denne stakkars kroppen min takler en sånn tur da :) Det går nok bra, jeg er ganske sta!Hva vi finner på om kvelden har jeg ingen formening om enda, men vi finner vel på et eller annet... eller ikke. Vi må grytidlig opp på søndagen ogs¨, for flyet hennes hjem til Oslo igjen går klokka kvart over ni om morgenen!!! Ufyselig tidlig spør du meg! Men hvis hun skulle reist senere ville billetten kostet entusing eller to ekstra... og DET er litt dyrt for en ung student, det forstår jo tilogmed jeg.

Vi gleder oss i allefall veldig til å få besøk :))

(Bildene er hentet fra ut.no sine sider om Stranddalshytta)

4 kommentarer

Nora Marie

30.06.2011 kl.22:04

fin blogg!

kommentere tilbake?

Solblom

01.07.2011 kl.00:34

God helg! Høres ut som den blir både aktiv og veldig kjekk :) Og god tur :)

muumimamma

01.07.2011 kl.00:43

Solblom: Takk takk :))

I gode og onde dager!

01.07.2011 kl.09:40

Å så koselig...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits