3 uker til!

Nå begynner jeg å merke at ferien nærmer seg. Om nøyaktig tre uker befinner jeg meg på Albert Dock i Liverpool. Første dag i ferien :)
Før en tid har jeg jo litt å gjøre. Jeg er litt sløv når det gjelder klesvask, og vasker ikke klær før jeg må. Det vil si at nå må jeg få vasket alt vi har av klær og legge i skapene. Jeg må jo finne ut om vi har det vi trenger av sommertøy og sånt. Så må jeg skrive lister over hva vi må ha med. Det vi mangler kan vi jo kjøpe der da. Så blir i allefall koffertene ikke så tunge når vi drar. Like gøy å lage lister hvert år. Jeg er alltid så lur at jeg kaster listene hvert år etter at vi er ferdige å pakke, så husker jeg ikke hva vi pakket året før, eller om vi manglet noe... Vel, jeg finner nok ut hva vi trenger. Som regel kommer vi greit utav det :) jeg har i hvertfall bestemt at jeg skal smake haggis i løpet av turen!
Men nå skal jeg gå og legge inn i skapene 3 kurver klær jeg har brettet i dag! Vi blogges!

8 kommentarer

a4liv

04.07.2011 kl.22:58

Ååååå, dere er så heldige som skal til Skottland!! Håper på både bilder og detaljert matanmeldelse hvis du er så tøff at du prøver haggis. Kanskje litt sånn som med smalahove at det er litt tanken på hva det er som gjør at det blir veldig spesielt. Det er jo sikkert godt ;)

muumimamma

04.07.2011 kl.23:48

a4liv: bilder skal bli :) og matanmeldelse også! Vet ikke hvor mye jeg blogger i ferien, men etterpå kommer det iallefall masse bilder :))

a4liv

05.07.2011 kl.00:10

He he, nei i ferien har man da selvfølgelig ferie. Mente etterpå jeg også ;) men da må man jo huske å ta bilder i hvert fall. Men det gjør man jo stort sett hele tiden når man har ferie :)

I gode og onde dager!

05.07.2011 kl.09:37

Vi har også ferie om tre uker. Har begynt nedtellingen...

muumimamma

05.07.2011 kl.11:35

Siv`s blogg: Så kjekt :) Hvor skal dere i ferien?

mimmimor

05.07.2011 kl.16:44

Så dårlig gjort med en sånn melding når jeg akkurat har begynt på jobb igjen :) Jaja, nå kan jeg drømme meg bort i dine reiseopplevelser i stedet :)

muumimamma

05.07.2011 kl.16:52

mimmimor: Haha, og det sier du som har vært på "ferie" i mange måneder...hehe!

mimmimor

06.07.2011 kl.09:32

Alt som er forbi er glemt...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits