Jippii!!

Nå er jeg kjempeglad!!

Jeg fikk brev fra sykehuset i dag, har fått dato for operasjon, og det er ikke lenge til! Ventelistegarantien sa innen januar, og jeg har fått time i slutten av september, jippii!!

Så deilig det skal bli å kunne føle seg som et helt menneske igjen, å kunne kvitte meg med proteser og kunne bruke normale BH'er igjen! Og ikke minst, å kunne bruke kjolene mine igjen uten at BH'en stikker seg fram i utringingen! Eller tilogmed gå UTEN BH under klærne uten å se helt skeiv ut!

Det skal bli godt!  Trallallaaa.... jeg er så glaaad!

4 kommentarer

mimmimor

06.07.2011 kl.16:38

Så flott! Det er bestandig så greit når slikt er avklart. Så kan du planlegge med det utgangspunktet.

I gode og onde dager!

06.07.2011 kl.19:10

Nå ble jeg også glad på dine vegne...

muumimamma

06.07.2011 kl.22:46

mimmimor: Ja, jeg må si at det er deilig å ha en dto å forholde seg til :)) Og så mye tidligere enn jeg hadde regnet med :))

muumimamma

06.07.2011 kl.22:46

Siv`s blogg: Takk :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits