Skjønne hesten :))

Min datter har en hest. Han er en svensk varmblods, 14 år gammel, og var traver til han var 9 år gammel :) Det er verdens skjønneste hest. Han har stor personlighet og viser oss godt hva slags humør han er i :)


Anne-Cecilie og Walomatic er bestevenner :)


*kremt* Her har hesten gjort et tappert forsøk på å ta bilde av bestevennen sin. Synd han ikke er så flink å få hele motivet inn i søkeren.... men han HAR i allefall knipset bilde av henne... og fotoapparatet var helt grønt etterpå!!


Han har det godt der han er ute og gresser på beitet :)


Kos i paddocken


Her leker de, hun springer først, og han springer etter


Han blir ganske ivrig når de leker... dette er gøy!


Hei du, mamma'n til A-C.... du tar vel bilder?


Han følger i hælene på henne som en hund


Jeg malte bilde av dem til jul i 2009, det falt i smak :)


Han furtet da A-C var på ferie i Tyrkia i 2 uker. Nektet å se på meg og savnet henne helt klart!


Ååååh! Det er så deilig å bli klødd at jeg bare MÅ klø meg litt jeg også!!

I september flytter kanskje begge disse to skjønningene fra meg, helt til Oslo... Hun til Nordstrand, han til Slogum Gård... det blir nok litt stusselig uten dem her..
4 kommentarer

reachthesky

11.07.2011 kl.00:43

Nydelig hest, og like skjønn jente. Det blir nok tomt og rart når en av de håpefulle flytter ut, -men du har allerede en gutt ute av hiet (?).

muumimamma

11.07.2011 kl.00:50

reachthesky: nei ingen gutt ute nei. Han blir nok boende noen pr tul, men vi har avlastningsbolig til han, så han bor borte nesten 2 uker pr mnd. Det er ganske deilig, med tanke på at han er 21 og har ADHD, asperger og impressiv dysfasi. Det blir ganske slitsomt i lengden.

ME :C thea fra stallen

30.10.2011 kl.20:03

R.I.P Walo ! ;(

Kondolerer !

muumimamma

30.10.2011 kl.20:11

ME :C thea fra stallen: ja, dette var tragisk. Jeg er så glad for at hun har masse venner som støtter opp om henne nå som det verste har skjedd. Det trenger hun... Det er ikke godt å bo så langt borte fra henne. Eneste jeg kan gjøre er å være med henne i tankene og hjelpe så godt jeg kan med det praktiske som må ordnes. Men det føles ikke nok liksom, en mamma skal jo alltid være der når barna har det vondt...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits