spennende morgendag :)

I morgen skal jeg og småfrøknene på utflukt :) klokka ni kjører vi hjemmefra, og så bærer det ut på tur til Haugesund :) Det blir nok kjekt, for er vi heldige får vi truffet noen der som vi har lyst å treffe :)

Regner med at jeg koker med meg litt kaffe til turen... for det er meldt fint vær, og da er det nok fint å stoppe og ta en kopp kaffe på turen vil jeg tro :))

Så håper jeg denne "noen" har like lyst å treffe oss som vi har :) Blir spennende å se :))

Vanligvis er det gubben som har bilen om dagene, men Jeg får ha den i morgen, så kjører jeg han heller på jobb :) Han bruker den jo allikevel ikke om dagen uansett, for han sitter jo bare på jobb og trykker på en PC hele dagen, når han ikke sitter i møte da. Som regel har jeg vel ikke bruk for bil, men akkurat til Haugesund blir det LITT langt å gå syns jeg... hehe.

Så i kveld skal ungene få legge seg litt tidlig, så jeg klarer å dra dem ut av senga i litt folkelig tid. Nå sitter de og har Harry Potter maraton, og gjør seg klar til å se siste film i serien når vi kommer til Edinburgh :) Det er jo der forfatteren har skrevet en del av bøkene. Vi har ikke sett EN eneste av de filmene her i Stavanger. Vi har alltid reist bort for å se dem.  To i Bodø,  to i Kristiansand,  en i Hammerfest, en i Sandnes, en i Haugesund og nå den siste altså i Edinburgh :) Blir en fin avslutning på serien :))

Én kommentar

Lille meg

13.07.2011 kl.00:46

Jaaa, -vi skal møtes. Men ikke bli skuffa, da, om det må bli en annen dag. Svarte, at jeg kan glippe slik med hukommelsen. Typisk meg å glemme vesentlige ting. Men du må lese meldingen, -jeg kom ikke inn dørene før nå.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits