Æsj for et vær

Nå regener det igjen... Fyssj og æsj! Vi har hatt et par deilige varme dager med sol og skikkeligxint sommervær, men det varte ikke lenge. Nå er temperaturen sunket igjen, og ute er det som vanlig vått og ekkelt.
Hører at folk sier det erså deilig å ligge under dyna og høre regnet ute... Hvorfor det? Eneste tanken jeg får i hodet når jeg hører at det regner ute, er: "Æsj! Det regner" Ikke "Å så deilig å legge seg når det regner"
Nei, takke meg til sol og varme. Kan godt være kjøligere om natta, men ikke regn!
Nå syns jeg noen burde ta en liten alvorsprat med de som styrer været. Vi trenger ikke mere vann her nå.

3 kommentarer

Georgine

18.07.2011 kl.07:18

Hater regn jeg også, men nå er det sol, så her, så får vi se hvor lenge det varer.

Ha en fin dag.

mimmimor

18.07.2011 kl.21:04

Er nok litt ulik deg, tror jeg, når det kommer til regn. Jeg er svært fasinert av kraftig regn. Går gjerne tur når himmelen åpner alle slusene sine. Det er noe med elementet: lyden, følelsen, endringen i naturen. Så jeg kunne nok likt å sitte foran vinduet, godt innpakket i dyna og se på regnet :) Men er nok ikke mer helgen enn at jeg blir lei når det regner dag etter dag etter dag...

muumimamma

19.07.2011 kl.00:16

mimmimor: en og annen skikkelig sommer regnbyge syns jeg også er fasinerende og forfriskende. Men sommeren skal være sol og varme, med en og annen byge, ikke omvendt... Da er det ikke så fasinerende lenger syns jeg

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits