prøving og feiling?

I dag er det innevær. Veldig innevær! Småjentene har hatt besøk hele dagen og vi voksne har bare slappa av. caroline sitt besøk kom i går, og blir til i morra, mens Julie si venninne bare har vært her på dagen i dag. Ble ganske fullt rundt middagsbordet da vi plutselig hadde to ekstra middagsgjester, da, men det er jo ganske koselig også :)

Vi kjøpte oss forresten en ny film i dag: Luftens siste mester. Den var ganske bra :) Handler om en gutt som har ligget i "dvale" i ca 100 år, og i mellomtiden har hele hans folk blitt utryddet, så han er helt alene. Han har noen enorme evner som han må læres opp i..... blablabla.....og slutten får meg til å tro at de har tenkt å lage en oppfølger til denne :) 

Vel.... I dag har jeg funnet rette kofferter til alle. Jeg har prøvepakket.... Når man har mange kofferter i forskjellige størrelser, er det greit å finne den som er best for den enkelte, så vi ikke ender opp slik som dette:

Når man skal ut og fly, er det viktig å være sikker på at vekten ikke overstiger det som er tillatt på fly, da er det greit å veie hver enkelt koffert før man drar. Det indikerer også hvor mye man kan "shoppe" på turen ;)


Det er også viktig at man ikke har så mye oppi kofferten at man må stå på den for å få den sammen når den er ferdig pakket. Da er det IKKE rom for nyanskaffelser i det hele tatt. Da er det bedre å ta en som er et nummer større. Selv om det nok er den fordel å ha minst mulig koffert, når man skal dra dem med seg rundt på flyplasser, tog og hoteller. Særlig på tog, hvor det kan være problem med å plassere bagasjen...  Jaja, jeg har funnet  kofferter til oss alle, og beregnet litt ekstra plass i hver av dem. I tillegg skal vi ha med oss små ryggsekker som håndbagasje :) Kjempegreit! Jeg stapper min ryggsekk i kofferten min, og bruker en liten bag i stedet. Den er på størrelse med en litt stor håndveske, og har masse glidelåser. Og jo flere glidelåser jeg glider opp, jo større bli den :)) Det KAN være greit hvis vi shoper for mye der over dammen :))

2 kommentarer

Georgine

19.07.2011 kl.20:28

Ser ut som om du har litt av en jobb i dag ja. He..he.. Ha en fortsatt god kveld.

deveny

19.07.2011 kl.21:02

Høres smart ut.....klemz Dev :-)))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits