I dag...

... den 22 juli er det 22 år siden jeg giftet meg (til et lite vellykket ekteskap..)
... er det 10 år siden min aller beste venninne døde
... er regjeringskvartalet i oslo sentrum sprengt i fillebiter... Flere omkomne..
... har en tulling utkledd i politiuniform gått amok på utøya med maskingevær blant 700 mennesker fra AUF... mange døde, mange skutt...

Den 22 juli er ikke akkurat noen lykkedato ser det ut til ...

5 kommentarer

mimmimor

22.07.2011 kl.19:52

Det var litt av en dag! Det er sånne dager man helst ligger under dyna og håper at det går fort over... Ønsker deg en fin kveld, på tross av det som skjer i Oslo og på Utøya.

justinpain

22.07.2011 kl.19:57

Verden har gått helt av hengslende idag,hva bor i slike mennesker som får seg til å gjøre slike grusomme ting? Helt uvirkelig....

Reachthesky

23.07.2011 kl.00:10

En forferdelig hendelse i dag, -det er så uvirkelig. Selv om vi har telt på knappene når terroren ville komme til Norge. Men, det er jo usikkert hvem som har gjort det. Det kan også være en gal manns verk.

muumimamma

23.07.2011 kl.00:16

Reachthesky: Ja, jeg tror faktisk det er mest sannsynlig... en gal manns verk....

Savira

24.07.2011 kl.00:10

Det er også 9 år siden bestefar døde og lillebror ligger på sykehuset med skuddskader. 22 juli er igen lykkedag nei. 22 Juli 2011 vil bli en dag ingen vil glemme. Alle er berørte på sett og vis. Alle kjenner noen som kjenner noen som har vært der. Alle vet om noen som er pårørende. Både på Utøya og regjeringskvartalet! Det er nå vi må stå sammen og kjempe for de rettighetene vi har krav på. Det er nå vi må stå sammen for å vise at vi er sterke og at ingen kan knuse oss!!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits