Plommer

Vi har et plommetre i hagen vår. Det har aldri hatt særlig mye plommer på unntatt i fjor, da var det litt. Nok til å få laget 12 bokser syltetøy, og et par skåler plommer til å spise.

Men i år er det helt sinnsykt masse plommer på det!! Jeg har aldri sett så mange på et tre før.

Det har det stakkars treet fått merke. Tidligere i sommer knakk den ene greina av tyngden. Og i natt våknet jeg av et smell. Da gikk grein Nr 2, den som hviler seg på gjerdet som viser her på bildet! Tror nok vi må frisere treet grundig til høsten, gitt!

6 kommentarer

Harmonica

24.07.2011 kl.11:31

Kan det være plomme-år i år tro...? Har også et plommetre i hagen,overfyllt med frukt!! Gleder meg til de blir modne... og at jeg er der før skjærene... de spiste nemlig opp alle kirsebæra mine,hvert eneste ett..... ;-(

muumimamma

24.07.2011 kl.11:49

Harmonica: Plommeår hadde jo vært å håpe på :) Naboen sliter også med kirsebærtreet. Måkene ribber treet hans hvert år. Ganske rart å se at det sitter et lass med måker i treet og jafser i seg!

Harmonica

24.07.2011 kl.11:56

Ja det er skikkelig kjipt.. Jeg gledet meg så til å smake på kirsebæra for første gang,side jeg flyttet inn i huset mitt i fjor. Men så opplevde jeg et par utrolig bråkete morgener før jeg dro på ferie;skulle tro det var krig i treet,som står rett på utsiden av soveromsvinduet mitt...

Og da jeg kom tilbake fra ferie,var treet totalt ribbet. Ikke antydning til ett bær igjen... Rubb og stubb var tatt...! Maken...!!! Så jeg må helt klart tenke ut en plan for neste år..

deveny

24.07.2011 kl.14:33

Plommesyltetøy er veldig godt.....klemz Dev :-)

muumimamma

24.07.2011 kl.15:26

Harmonica: et nett over treet kunne kanskje hjulpet litt

muumimamma

24.07.2011 kl.15:26

deveny: ja det er kjempegodt!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits