ferie :)

Nå har vi vært 3 dager i liverpool, og kommet oss videre til edinburgh :) den første dahen her har vi trasket gatelangs i yr og lett regn, spist piri piri kylling, og sett harry potter på kino :)

i morgen skal jeg se om jeg finner meg et par joggesko, kanskje det hjelper på mine såre ben. Jeg har store nerveskader under føttene etter cellegiften, og det må jeg vist bare leve med. Når det blir så mye gåing, klarer jeg nesten ikke holde meg oppreist. Og i morgen skal vi gå til dynamic earth og castle. På andre siden av byen. Over en halvtime hver vei. Tror jeg skal finne en buss heller.men vi har det fint uansett, og koser oss masse :))

2 kommentarer

mimmimor

03.08.2011 kl.09:21

Har kikket på ferieinnleggene dine - virker som dere koser dere :) Håper det ble buss på deg, er ikke noe særlig å bruke all energien på å gå til og fra.

muumimamma

03.08.2011 kl.13:30

mimmimor: jeppsi pepsi :) ble buss ja :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits