Shetland rundt

I dag lå tåka tykt på Shetland. Men vi dro ut på tur med friskt mot og vips så var sola der :) her er noen bilder fra Lerwick i går kveld og turen i dag.

Haggis! Det er faktisk godt :)

Her er Kims Bar fra Himmelblå, for dem som husker den serien. Inne henger enda tavla med alle fotografiene, men jeg gikk ikke helt inn for å se om det hang bilde av Kim der, hehe

Fint vær, men veldig ensformig natur

Men noen plasser er det ganske flott!

Vi tok ferga over til Yell og så oss rundt, og nå står vi i fergekø for å komme oss tilbake igjen. Fergen legger til kai akkurat nå :) bildet er fra før ferga over hit.

Blogges!

4 kommentarer

May-Teresa

04.08.2011 kl.19:28

Så fin blogg du har!

04.08.2011 kl.19:53

Flotte bilder.....klemz Dev :-)))

muumimamma

04.08.2011 kl.22:17

May: Takktakk :)

muumimamma

04.08.2011 kl.22:21

Anonym: Takk, Dev :) blir ikke tatt så mye med mobilen, så utvalget bilder er litt begrenset. Med fotoapparatet har jeg tatt ca 1200 bilder til nå i ferien, så det blir nokk litt bilder lagt her når jeg kommer hjem :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits