Fra Shetland til Aberdeen

Vi har kjørt stort sett hele Shetland rundt på de tre dagene vi hadde der. Flott men litt kjedelig natur helt til vi kom til kysten med sine forrevne klipper og yrende dyreliv. Vi har sett massevis av fugler, det krydde av harer over alt. Oter er det også masse av men de så vi ikke. Det er masse sau og hest der, og sel og spekkhoggere, men vi så ikke spekkhoggere.

Her kommer noen flere bilder derfra, og noen fra Aberdeen.

Fine gater og hus i Lerwick

På vei ned til gjestehuset, som er det høye huset til venstre nederst i bakken

Hm.. Rar plass å ha en trapp...

Utsikt fra ungenes rom

Shetland har kun et kjøpesenter og her er det. Det har ca 20 butikker

Nydelig kveldshimmel på vei fra Shetland til Aberdeen

Vel fremme. Vi har satt fra oss bagasjen på hotellet 6 timer før vi kan sjekke inn, og er på vei for å finne en plass som serverer frokost

Utsikt fra hotellrommet. Dette er Council Headquarters. Flott bygg som de holder på å pusse opp.

I morgen skal vi på tivoli og kose oss :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits