Jåledokker :)

I helga som var hadde vi telt i hagen, og frøken Julie hadde overnattingsbesøk i teltet. Det er et stort telt med 2 soverom og fortelt. Det ene rommet benyttet de som garderobe, og så hadde de selvfølgelig bord og stoler og lys der ute.

Da vi grillet, kledde de seg om til middag, i finstasen. Skikkelige jålete småjenter, og de kunne ikke komme og spise før de hadde tatt ansiktsmaske, og sminket seg etterpå, hihihihi!

7 kommentarer

ibelieveinme

19.08.2011 kl.01:48

Hm, den ansiktsmasken ligner mistenkelig på lillebrors tyggegummi. Like stor, og på samme sted.

mimmimor

19.08.2011 kl.07:37

Det er strålende overnattingsparty, det :) Herlig bilde av disse to :)

harmonica

19.08.2011 kl.09:26

Hehe, ser ut som de hadde det morsomt, disse to. Og dere fikk vel smake på morsomhetene dere også, ja...

Tove

19.08.2011 kl.10:00

Gøy hadde de det ihvertfall!

deveny

19.08.2011 kl.10:08

Jenter er og blir herlige....klemz Dev :-)))

muumimamma

19.08.2011 kl.14:56

ibelieveinme: hehe, ja det kan du si. Det er noen slags tablettlignende komprimerte greier som man legger i vann, og så vokser de maskene fram i vannet. Så er det bare å vri den litt og legge på ansiktet. Skal være oppfriskende, visst, men de er nok litt store til små pikeansikter, hehe

Bak Fasaden

19.08.2011 kl.16:44

Jeg har bare prøvd ansiktsmaske en gang, den lignet litt på det der. haha.. blir kule bilder av det, men det svidde noe sinnsykt så den måtte av nesten like fort som den kom på, sikkert fordi den skulle være ekstra effektiv, ikke vet jeg.

Men det ser ihvertfall ut som om de koste seg de to der da :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits