Lavkarbo?

Jeg har bakt mitt første lavkarbo brød. Og godt ble det også. Men nå har jeg et problem. Ungene mine fikk smake på det... Og vipps så var halve brødet borte. Nå maser de om at jeg må lage masse sånt brød. Det brødet skulle liksom vare hele helga... Nå er jeg heldig om det varer til kvelds..

6 kommentarer

Victoria

19.08.2011 kl.16:02

Du kan enten bake mer brød, eller si at det er mamma-brødet og de må spise annet brød :) legg meg gjerne til som venn også, så kan jeg følge bloggen din :)

Ann

19.08.2011 kl.16:09

Lavkarbobrød kan fryses baker selv og lager flere i slengen, så slipper jeg å bake så ofte. Siden de er ganske så mettende så kan du jo si til barna at det er bare en skive pr måltid, er de mere sultne får de spise vanlig brød. Lykke til:))

Bak Fasaden

19.08.2011 kl.16:47

Det positive er jo at de likte det da :D Og hjemmebakt brød ER som regel godt, uansett om det er lavkarbo eller ikke. :)

muumimamma

19.08.2011 kl.17:13

Victoria: Må nok prøve meg med mammabrød ja, i allefall denne helgen, siden vi straks reiser på hyttetur, litt vanskelig å få bakt da.. :)

muumimamma

19.08.2011 kl.17:14

Ann: Ja jeg må nok bake en liten gjeng og fryse ja :) Men det får bli etter helgen når vi kommer hjem fra hyttetur :)

muumimamma

19.08.2011 kl.17:15

Bak Fasaden: Hehe, akkurat det samme sa ungene også, det er jo HJEMMEBAKT! Og da må det jo bare være godt :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits