Tilbake til hverdagen igjen

Da var atter en sommerferie over. Vi har hatt det kjempefint i ferien. Stort sett heldig med været, og opplevd masse kjekke ting. Siden det ikke ble noe bading på ferieturen vår, tok vi denne helga på hytta til mor og far utenfor Mandal, og hadde en dag på Badelandet ved dyreparken i Kr.Sand. Det falt i god jord, gitt :)

Nå sover mine søte små, sånn at de er opplagt til skolestart i morgen. Julie begynner i 6. klasse, og gleder seg til å begynne på skolen igjen. Hun har fått seg nytt pennal med masse kule ting i, og nye klær til skolestarten. Det blir nok en fin dag vil jeg tro :) De skal ha egen minnestund for Oslo og Utøyaofrene første skoledag.

Caroline er blitt stor nå, det må jeg bare innse. I morgen er første skoledag på videregående skole. Hun har fått plass på en skole, men står på 2. plass på ventelisten for førstevalget. Regner med at hun er ganske spent på om hun rykker helt opp til ny skole etter noen dager :)

Jeg bakte lavkarbobrød på fredag, og begge småfrøknene fikk smake og syns det var kjempegodt. Caroline spurte tilogmed om jeg ikke kunne bake flere sånne, så hun kan ha sånn mat på skolen. (for da kommer alle til å synes hun er så sunn!!)

Jaja, slutt på late dager og sove lenge nå ja. Ikke for det, hele ferien har jeg våkna i 7-8 tida.... hver eneste dag! Noe så plagsomt! Nå MÅ jeg jo stå opp i 7-tida uansett hvor trøtt jeg er... liksom. Ungene skal jo på skolen, og noen må følge med at de kommer seg opp og ut. Da er det ikke snakk om å sove lenge om jeg vil det aldri så mye. For har jeg først stått opp, da er jeg våken, og hvem klarer vel å sove når øynene bare spreter opp av seg selv hver gang man prøver å lukke dem?

Vel. Som sagt... opp klokka syv, så nå er det vel på tide å krype under dyna, hvis det skal bli noe søvn.

Natta bloggere!

2 kommentarer

harmonica

22.08.2011 kl.09:17

Ha en fin mandag. Blir spennende å høre hvordan ungene har hatt det på første skoledag,når vi kommer hjem fra jobb i ettermiddag. Håper alle har hatt en positiv dag,her eller der..

22.08.2011 kl.17:13

Godt å komme tilbake til hverdagen igjen da.....klemz Dev:-)))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits