Husmorferie :)

Da jeg hadde bursdag ønsket jeg meg noe annet dette året enn jeg har gjort før, nemlig en husmorferie :) Så jeg avtalte med en venninne i Stockholm at jeg skulle komme og besøke henne en helg i slutten av august, altså i morgen!! Og min kjære kjøpte flybilletter til meg :)

Så i kveld pakker jeg altså ryggsekken, og straks ungene er ute av huset og på vei til skolen, blir jeg kjørt til flyplassen, hvor flyet skal gå halv ti :) Jeg har allerede sjekket inn på flyet, og valgt seter med GOD beinplass.. der jeg skal sitte er det nemlig ikke noe sete foran :)

På vei til flyplassen må vi innom skolen til Caroline og levere tilbake bøkene, for i dag fikk hun telefon fra den skolen hun aller helst ville gå på, med beskjed om at hun kan begynne der klokken åtte i morgen :)) Gjett om hun var superglad :))

Så nå gleder jeg med til en deilig helg i Stockholm, hvor det er meldt sol og 23-24 grader, i motsetning til her, hvor de får pøsregn og 13-16 grader... hehe

4 kommentarer

justinpain

25.08.2011 kl.19:56

Ja, dette blir kjekt, det er hun du fortalte om her tidligere? Kjempespennende og kjekt. Så deilig å komme seg litt vekk på egenhånd, men trenger det:-) Du må ha god tur og kose deg masse:-))

muumimamma

25.08.2011 kl.20:28

justinpain: Jepp, stemmer det :) Det skal bli kjempekjekt å få en jentehelg :) Dette er min føste husmorferie siden min beste venninne døde i 2002. Vi pleide å ta oss en tur på høsten hvert år :)

harmonica

26.08.2011 kl.00:07

God tur til Stockholm. Jeg var i byen tidlig i sommer på jentetur, og været var helt supert!!! En herlig by som jeg skal tilbake til igjen. Anbefaler Gamla stan og Sødermalm. Sjarmerende!

Solblom

26.08.2011 kl.13:47

Gooood tur, det er deg vel undt :) Nydelig med en liten husmorsferie, det skulle vært en årlig tradisjon for alle :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits