Åh!.. hvordan forholder vi oss til dette??

Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Vi bor i en 4-manns bolig, og det bor 3 andre familier i samme hus.

På søndag så vi at politiet hadde husransakelsene hos den ene familien, en tyrkisk familie med et barn. De kom ut av huset med en stor papirpose med noe oppi, og gummihansker på seg, så gikk de gjennom søpla vår...

Faren i familien er taxi sjåfør, 34 år gammel. Noen forstår kanskje hvor jeg vil hen med dette, hvis de leser aviser. Han har ikke vært hjemme siden søndag morgen... Og kom hjem nå nettopp.

Når jeg leser i avisen om en 34 år gammel taxisjåfør av utenlandsk opprinnelse, bosatt i Stavanger som sitter i arrest, siktet for voldtekt av en ung kvinnelig passasjer, og det står at han blir løslatt i dag, da virker det litt rart at tidspunktene fallet så godt sammen. Dette er en som flyr ut og inn av dørene her i huset sikkert 50 ganger daglig. Og så rart, det har vært totalt stillhet fra den kanten siden lørdag natt, og ikke en bil har stått utenfor, han som alltid har minst en, ofte to-tre biler eller drosjer utenfor.

Det er mange andre ting som også gjør at jeg er 99% sikker på at det er han jeg har lest om. JEG BOR I SAMME HUS SOM EN VOLDTEKTSFORBRYTER! Hvordan forholder man seg til sånt???

6 kommentarer

fembarnsmamma

06.09.2011 kl.22:09

Æsj, så ekkelt da:( Ikke så lett å smile og si hei til han neste gang dere møtes....

justinpain

06.09.2011 kl.22:26

Uff, dette var ikke greit....ikke godt å si hvordan du skal forholde deg til dette...ekkelt var det.

a4liv

07.09.2011 kl.20:11

Tja, vet søren meg ikke helt hvordan jeg hadde reagert jeg... Selvfølgelig helt forferdelig å ha den vissheten når man har unge jenter i hus, sånn som du.

På den andre siden, så er jo da dette faktisk et faremoment i deres hverdag som er identifisert. Du VET at han representerer en trussel. Da er det jo mulig å holde litt avstand og ta noen forholdsregler. Realiteten er jo at vi sannsynligvis har sånne folk rundt oss, eller treffer dem i ulike sammenhenger rimelig jevnlig, selv om vi da ikke vet om det.

Til slutt må jeg jo slenge med en liten tanke om at det er jo ikke HELT sikkert at han er skyldig. Falske voldtektsanmeldelser forekommer jo faktisk. Dette sier jeg for øvrig helt på generell basis. Jeg kjenner ikke spesifikt til denne saken i det hele tatt... Hvorfor ble han løslatt? Eller er det vanlig kanskje frem til rettsak?

muumimamma

07.09.2011 kl.20:23

a4liv: Han ble løslatt fordi politiet har sikret biologiske spor og de anser ikke at det er noen gjentagelsesfare. Derfor er det heller ikke grunnlag for varetektsfengsling. Det er det jeg vet. Jeg tror nok ikke han utgjør noen trussel for oss som bor her i huset, vi vet jo hvem han er og hvor han bor, men det er ekkelt å vite uansett liksom...

Kaptein Kaos

07.09.2011 kl.23:33

Huff den var litt ekkel ja. Men den ekkleste tanken jeg ser for meg er det at han har gått rundt dere som voldtekstmann/ potensiell voldtektsmann da også, uten at dere visste noen ting. Nå er han under oppsyn og våger neppe å gjøre noen noe nå, slik at er ikke utrygghet som hadde vært min første tanke. Men hvordan det er å møte blikket på en voldtektsmann, og hvordan en da forholder seg ift avsky, ja det er et dilemma.

Bak Fasaden

09.09.2011 kl.12:06

Huff.. det vet jeg ikke hvordan jeg hadde taklet. Skjønner godt at du reagerer på dette.. grøsser bare tanken. Men så er det jo også sånn, vi vet faktisk ikke hva som skjuler seg bak fasaden til de aller fleste...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits