Gratulere!!

Nå er det endelig den store dagen for Caroline! Hun er 16 år i dag!! Gratulere med dagen :)))

Og til frokost før skolen har hun bestilt sjokoladekake! (Som hun også skal ha med seg på skolen, i selskap med en Go´morgen yoghurt...)

Og jeg har stått og bakt sjokoladekake og laget glasur og hatt på, og satt den i kjøleskapet til i morgen. Og jeg har skyllt alt jeg har brukt, og satt i oppvaskmaskinen. Og vet dere hva? Jeg har ikke så mye som stukket fingeren i hverken røra eller glasuren, eller slikket boller eller slikkepotter eller noe!!

Hah! Er jeg på lavkarbo, så er jeg det! Så det! Og her er resultatet :) (Ikke verst til ei som aldri har klart å lage en eneste vellykka sjokoladekake før å være :)


Blei litt rar farge på underlaget på bildet, men det er nok fordi den står oppå bakepapir på fatet...

7 kommentarer

fembarnsmamma

09.09.2011 kl.00:45

Flinkingen. Jeg hadde aldri klart og latt være å slikke bollen. Det bare må jeg. Jeg blir skuffa hvis ungene er i nærheten når jeg baker og forlanger å få slikke bollen..... Det er noe man aldri blir for stor til å gjøre=)

fembarnsmamma

09.09.2011 kl.00:47

Ja, så må jeg jo gratulere Caroline med dagen da:)

Lavkarbotips

09.09.2011 kl.07:23

Grattis til datteren din:-) Flink du er og holder deg unna:-D

ibelieveinme

09.09.2011 kl.08:26

For en viljestyrke! -og flink er du. Mine sjokoladekaker kan minne om....øh, ja, ikke sjokoladekake, i hvertfall.

Har jeg fortalt deg om den gangen jeg hadde bakt sjokoladekake, og satte den på taket på bilen for å låse opp, og dra hjem? (Mesteparten av kaka var heldigvis allerede fortært)

Jeg satte meg i bilen og kjørte. Senere på dag gikk jeg langs veien, og lette etter kakeformen.

I gode og onde dager!

09.09.2011 kl.09:03

Gratulere så mye med dagen. Flink du er....

deveny

09.09.2011 kl.11:14

Flott kake....gratulerer med dagen....klemz Dev :-)))

mimmimor

09.09.2011 kl.19:13

Så bra! Aner meg at du har mange forsøk bak deg, og hermed er det bevist - det nytter å prøve igjen :) Gratulerer med dattra - hun er like gammel som dronninga mi, hun :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits