Barnefri?

I dag var vi i selskap hos min søster. Koselig!

Caroline var hos sin pappa, og en tur i byen for å snakke med politikere. Hun ble jo 16 i går, og skal stemme ved valget, må vite :) da må hun jo vite litt om partiene for å bestemme seg hvem hun skal stemme på!

Julie var med en klassevenninne og faren hennes på fisketur, og fikk 15 (!) makrell. Hva tror dere vi skal ha til middag i morgen? Og tror dere jeg er glad i makrell? *urk* Hun fant ut at hun skulle overnatte hos dem i natt, så da er vi barnefri.

Nå er jo sønnen min hjemme da, men han er 21, og klarer seg meget godt på egenhånd om vi skulle finne på noe som ikke innkluderer noen av ungene, dessuten holder han seg for det meste på rommet sitt.

Og hva gjør vi? Joda, jeg setter meg ned og spiller litt spill på Facebook, mens gubben ser på TV, deretter bytter vi plass....

Og nå er klokka over ett, uten at vi har gjort noe som helst sammen.... Hallo?? Vi har liksom barnefri! Lurer rett og slett på om jeg skal få med meg gubben ut på en tur, bare drite i at det kanskje begynner å regne. Nå har jeg lyst å dra til Tungenes og gå tur på svabergene midt på natta sammen med han....

Noen som tror jeg får det til? Jess! Han sa ja! Da blogges vi! God natt :)

9 kommentarer

mimmimor

11.09.2011 kl.09:40

Ikke gjort noe sammen, men i alle fall vært sammen mens dere har gjort ulike ting :)

muumimamma

11.09.2011 kl.10:41

mimmimor: men det er det vi alltid gjør, så det var litt deilig å bare kjøre ut og gå tur sammen i mørket midt på natta :) Vi endte opp på Fjøløy fyr, og så kjørte vi til Mekjarvik og gikk ut på moloen og satt litt før vi dro hjem :)

deveny

11.09.2011 kl.11:24

Så kosenligt at du fikk ham med på tur da...klemz Dev :-)))

Lavkarbotips

11.09.2011 kl.12:03

Så utrolig koselig:-D :-D bra du fikk han med:-) det du beskriver om at en sitter på data, og en forran tv for så og bytte plass, tror jeg mange kjenner seg igjen i:-)

I gode og onde dager!

11.09.2011 kl.12:08

Det ble sikkert en fin tur...

Bak Fasaden

11.09.2011 kl.18:59

Barnefri bør vel utnyttes ja :) Høres jo skikkelig koselig med tur ut midt på natten. Det er sånt som jeg og hun jeg er glad i også kan finne på..hihi.. romantisk kalles det egentlig!

Frida Marianne

11.09.2011 kl.19:40

Jeg tipper dere hadde grandiosa til middag!!! Ha ha neida.. klarte ikke la være.. makrell er heeelt nydelig, og det er barne fri også=) Ha en fin søndag kveld!!!

muumimamma

11.09.2011 kl.20:31

Bak Fasaden: Hehe, ja kanskje det :) Mere romantisk enn å sitte i hver sin ende av stua og glane på hver sin skjerm i allefall :)

muumimamma

11.09.2011 kl.20:32

mariabraaten: Blei nok makrell ja. Og alle var enige om at ALT var helt nydelig, bort sett fra makrellen. Så det ble nok første og siste makrellmiddag her i huset.. hehe

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits