Middag i leirgryte :)

Nå har jeg akkurat vært på Clas Ohlson og kjøpt meg leirgryte, en Schlemmer-topf :)

Jeg har funnet en oppskrift på en lammegryte som høres helt fortreffelig ut, og den skal altså lages i en sånnen.

Den ser ikke helt sånn ut, men den ligner, og det beste er at den ser ut til å være veldig lavkarbo vennlig :) ( jeg sitter nemlig på kafé og drikker kaffe, og har ikke med meg bilde av retten..)

Så nå er det bare å tråle butikken etter ingrediensene sånn at jeg kan gå hjem og prøve ut dette nye vidunderet :))

6 kommentarer

deveny

13.09.2011 kl.13:34

Det blir kjempe god mat i slike gryter....klemz Dev :-)))

muumimamma

13.09.2011 kl.13:59

deveny: Ja det håper jeg :) Nå er den full til randen av digge greier, og det blir litt dumt hvis det ikke blir godt, hehe

Mojita

13.09.2011 kl.14:33

Slik har jeg også, brukte den en del tidligere, men nå tror jeg den står langt inni skapet ett sted. Det dumme er at den må ligge i vann en god stund før du bruker den så den ikke sprekker, men god mat ble det og like ren komfyr etterpå ;;)) Lykke til!

muumimamma

13.09.2011 kl.14:34

Mojita: Jeg leste på bruksanvisningen, og der står det at man skal ha den i vann ca 10 minutter, ikke for at den ikke skal sprekke, men for at maten skal dampes av vannet i gryta.. Men det er ikke så stort problem å ha den i vann 10 minutter da :)

RagnaRock

13.09.2011 kl.17:21

Åh, farmor hadde en sånn sak. Tror aldri jeg har smakt en mørere skinkesteik!

muumimamma

13.09.2011 kl.18:37

RagnaRock:Ja kjøttet ble utrolig mørt og godt :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits