Lavkarbo konkurranse :)

Hos Lavkarbotips er det konkurranse! Jeg har selvfølgelig meldt meg på, og håper veldig på å vinne en av premiene! Hun skal dele ut masse forskjellige lavkarboting i premier, og det er masse der som ser kjempegodt ut!

Hun ber om en begrunnelse til at akkurat jeg skal vinne, og hvordan svarer man på sånt? Jeg fortjener det? Det gjør sikkert alle, kan jeg tenke meg. Men jeg har veldig lyst å prøve noen av disse produktene før jeg kjøper dem, for de er ganske dyre å kjøpe i forhold til vanlige produkter man får kjøpt i butikken. Jeg er ganske fersk på dette med lavkarbo, og da er det jo greit å teste ut litt :) Og selvfølgelig, jeg skal opereres om mindre enn 2 uker, og blir satt ut av drift en stund, og da er det jo fint med en liten trøstepremie ;) Siden dette er lavkarbopremier, er dette en konkurranse jeg veldig gjerne skulle vunnet noe av :))

I tillegg til at hun har vært min store inspirasjon til dette med lavkarbo siden jeg bestemte meg for å prøve det, håper jeg hun syns det var begrunnelse god nok :)

Så kjære Lavkarbotips: Velg meg, velg meg, velg meg!!! :))
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits