Pupper?

Ja, akkurat, jeg sa pupper! For de fleste er det sikkert en selvfølge at de er der, for noen er det ikke like selvsagt.

I januar i fjor ble jeg operert for brystkreft. De fjernet det ene brystet mitt, og siden da har jeg måttet gå med en silikonprotese i BH'en. Sånn i det daglige merker jeg ikke egentlig så mye til det, men det føles ikke helt riktig når jeg skal dusje, når jeg skal kle av meg og legge meg, eller når vi skal på badeland med ungene. Det setter også en liten stopper for hvilke klær jeg kan ha på meg.

Det er jo ikke alle kjoler som er tiltenkt de med bare en pupp, for ikke å snakke om bikinier og badedrakter... Jeg kjøpte meg en ganske dyr badedrakt i fjor sommer, og den har jeg brukt EN gang. Etter mye dilldall klarte jeg å få nestet den opp slik at det ikke så ut som jeg hadde den ene puppen langt nede på magen. For selv om jeg kjøpte en spesial badedrakt, tiltenkt de med protese, så er det sånn at hvis man ikke er veldig brystfager, så passer de ikke likevel. Lommene er alt for langt nede, og da glir også protesen ned. Jeg måtte rett og slett sy om lommen selv, og løfte nedre kanten av lommen 7 cm opp for at det skulle se noenlunde naturlig ut, og da ble hullet til å putte protesen i så lite at jeg nesten ikke fikk den inn engang. Menmen, det gikk på et vis, og jeg fikk altså badet likevel :)

Men NÅ er det bare 12 dager igjen til jeg skal opereres og få ny pupp :)) Så deilig det skal bli å slippe dette dumme protesestyret, å kunne velge å gå uten BH om jeg vil, og ikke minst: kunne gå med kjoler som har littegrann utringning! De fleste kjoler som selges har jo akkurat det: Utringning!

Kirurgen skal fjerne en del av en ryggmuskel, Latissimus Dorsi, og flytte den og huden via en "tunnel" under huden til framsiden og sy den fast der. Snodige greier. Da blir ryggen stram og fin på den ene siden, mens "håndtaket" blir værende igjen på andre siden. Håper for all del at han er grei nok til at han fettsuger den valken så  jeg ikke blir helt skeiv..

Men uansett, jeg GLEDER meg til å bli ferdig med dette! Kryss fingrene for meg at dette blir bra!

5 kommentarer

deveny

15.09.2011 kl.09:42

Trist at du ikke fikk tatt fra magen....men godt at det blir gjort.....klemz Dev :-)))

Mojita

15.09.2011 kl.11:30

Høres ut som en skikkelig omfattende operasjon dette, så masse masse lykkeønskninger til deg. Håper du blir fornøyd og kan møte neste sommeren med stor glede.

Frida Marianne

15.09.2011 kl.11:54

Masse lykke til=)

Lavkarbotips

15.09.2011 kl.18:15

Ønsker deg en hel haug med lykke, og tror på at dette går bra:-)) Skjønner deg godt, at du har ventet på dette!! Kan ikke forestille meg hvordan det er, men jeg hadde nok sett veldig frem til det selv også:-) Fantastiske fine sopper du hadde vært ute og plukket også:-) Jeg har ikke nok kunnskap til å gjøre det der;-) Men liker veldig godt soppstuing osv. Nam nam.

muumimamma

15.09.2011 kl.19:56

lavkarbotips: Takk for det :)) Ja, soppstuing er digg! Jeg har jo plukket sopp i over 30 år, så litt erfaring får man jo :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits