Jippiiii!

Der var første delmål i boks! Jeg har endelig sett 80-tallet på vekta! Kan nesten ikke huske sist jeg så det :))

Nå har jeg holdt på i nesten fire uker med lavkarob (det blir fire uker på mandag) og gikk ned ca 4 kg den første halvannen uken og var kjempeglad. Men plutselig sto vekta helt stille i halvannen uke, noe så frustrerende! I dag var jeg på vekta igjen, og vipps den viste 89,9 kg!! Da jeg begynte var jeg nesten 96 kg... altså faretruende nær 100 kg!! Dvs at på 3 1/2 uke har jeg gått ned ca 6 kilo. Det kan jeg jammen rope JIPPI for syns jeg :)))

Jeg ble så glad at etter  fysioterapien i dag gikk jeg rett og kjøpte meg et nytt skjørt. Et rutete grått ullskjørt, som kan passe til de fleste antrekk tror jeg :)) Og så kjøpte jeg en oransje stor strikkepolo og oransje strømpebukser i samme slengen :)) Skikkelig høstantrekk altså :))

I tillegg til det, var jeg innom helsekosten og kjøpte diverse ting jeg trenger for å bake lavkarboting. Prøvde meg på en sjokoladekake her om dagen. Jeg fant den i boka "Bakeglede uten sukker" en bok som er perfekt for lavkarbere, da den har bare oppskrifter uten sukker og mel :) Kaka ble ganske god. Minnet litt om brownies både på smak og konsistens. Eneste aberet var at jeg brukte sukrin. Det ble litt rar bismak etterpå synes jeg, så nå har jeg kjøpt bjørkesøt, for å se om det kan funke, og så har jeg bestillt tagatesse som jeg skal teste ut :)

Denne helga skal vi ha familieselskap for Caroline som nettopp ble 16, og jeg har tenkt å bake noen av kakene i boka, pluss en kake fra Lavkarbo på min måte som ser alldeles nydelig ut! Så her skal alle kunne digge inn uten dårlig samvittighet, både lavkarbere og min mor som er diabetiker :))

Utenom det skal jeg straks sette igang og lage en feit og søt (ikke for søt da, jeg bytter sukkeret med fruktose) sjokoladekake til jentekvelden hennes i kveld. Hun skal ha 9 venninner  på besøk til filmkveld med pizza og chips og kake og brus... Og da kaster hun selvfølgelig oss voksne og lillesøster ut av huset.  Julie blir plassert hos mormor og morfar på overnatting, mens jeg og gubbelille tar oss en tur på Big Horn og bruker opp et gavekost vi fikk i bursdagspresang av min søster :) Skal bli spennende å se hvor lavkarbo jeg klarer å få maten der :) Det går vel greit så lenge jeg styrer unne poteter og sånne innbakte løkringer og sånt tenker jeg :))

Ha en fin dag, alle! Det har i allefall jeg! Solen skinner og vekta går nedover og alle er glade :))

2 kommentarer

deveny

16.09.2011 kl.13:02

Gratulerer....klemz Dev :-)))

justinpain

16.09.2011 kl.19:02

Oi, så kjekt at det går rette veien, og det er ikke vanskelig å følge ett lavkarbokosthold heller og lar seg godt kombinere med resten av familien som kanskje ikke følger ett LCHF kosthold. Har du smakt Charlotte1987 sin oppskrift på pizza, ikke den siste oppskriften på pizza men den før...KJEMPEGOD....den likte alle ungdommene her i huset:-)))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits