Oj... haster haster!

4 ganger i året lager jeg et medlemsblad for en interesseforening for barn og unge med synshemninger. Som regel går det ganske fort å lage bladet... 2-4 dager avhengig av forarbeidet før stoffet blir sendt til meg. Men som regel skal det gjennom 1-3 runder med korrektur og miksing og triksing til alle er fornøyde, og erfaringsmessig går det ofte et par uker før alt er klart til trykk...

Blir spennende å se hvor kjappe i avtrekkeren korrekturleserne er denne gangen, siden det bare er en uke igjen til jeg skal opereres (det har jeg gitt beskjed om gjentatte ganger..) jeg er nok ikke mye tess på en stund da vil jeg tro. Stoffet ble tilsendt meg i dag, så hvis jeg får levert korrektur f.eks på onsdag, BURDE de ha tid nok på seg til å få lest gjennom det i løpet av onsdagen, evt torsdagen (Det er ikke mer enn ca 20 sider), og komme med eventuelle rettelser som jeg kan sende tilbake igjen før helgen.

Da har de muligheten til å komme med en siste rettelse til mandag, sånn at jeg kan få rettet evt siste feil før jeg sender alt avgårde til trykk. Det BØR kunne gå... så blir det spennende å se om vi greier det. Det blir ikke MEG det skal stå på i allefall :)
6 kommentarer

Frida Marianne

19.09.2011 kl.20:44

Så flink du er=) Hørtes litt stressende ut før en operasjon!! Ha en fin kveld! Klem

Solblom

19.09.2011 kl.23:51

Hmmm... Nå jobbet mine små grå på spreng her, men har gitt opp.. Jeg har nemlig jobbet i og for blindeforbundet og lurer jo selvsagt på hvem du skriver for.. :)

muumimamma

20.09.2011 kl.00:16

Marianne B.: Takk :) Neida, det er ikke jeg som må stresse, det er alle de som skal bli enige om korrekturen :)

muumimamma

20.09.2011 kl.00:19

Solblom: Det er ikke for selve blindeforbundet. Jeg lager "Notater" for Assistanse, interesseforeningen for barn og unge med synshemming :) Og jeg skriver ingenting, jeg får alt stoffet ferdig skrevet, og setter det og bildene sammen slik at det blir et blad :)

muumimamma

20.09.2011 kl.00:34

Solblom: Satte inn et bilde av noen blader, så kan du se om du kjenner dem igjen :)

I gode og onde dager!

20.09.2011 kl.09:08

Du er nok flink som kan få dette til.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits