Vandaler!

I dag fikk jeg telefon fra sosiallæreren på skolen til Julie. Min første tanke var: Hæ? Hva har hun gjort som får skolen til å ringe hjem? Eller har hun skadet seg??

Nei da. Etter at han hadde presentert seg, var det første han gjorde å berolige meg med å fortelle at Julie ikke har gjort noe som helst, det var noen andre som har gjort noe mot henne, som de så veldig alvorlig på.

Han kunne fortelle at hennes ganske nye fine sykkel (som hun fikk i bursdagsgave i april) var blitt ramponert på det groveste. Mens hun hadde heimkunnskap, har noen vandaler grist til hele hennes fine lys lilla sykkel med hvitt sete, med svart sprittusj, og hun var veldig lei seg! Klart hun er lei seg! Humøret hadde riktig nok steget littegranne da sosiallæreren hadde hjulpet henne å skrubbe vekk mesteparten av griseriet. Men setet er ødelagt, og det er fremdeles stygge flekker som de ikke klarte å få vekk..

Hva er det som får barn til å ville ødelegge andres eiendeler sånn uten videre?? Jeg fikk beskjed som at Julie har ikke vært i klammeri med noen, og hun er godt likt på skolen, så de regnet ikke med at det var en form for hevnaksjon. Ikke vet de hvem som har gjort det heller, men de kommer ikke til å gi seg, og har stort håp om å finne ut hvem det er.  Det er alltid NOEN som har sett noe. I og med at det er blitt bygget en stor støyskjerm mellom sykkelparkeringen og skolegården, har dessverre ikke kameraene rundt på skolen klart å fange opp noe, dessverre.

Jeg har sagt til sosiallæreren at hvis de finner ut hvem som har gjort det, vil vi som foreldrene til Julie gjerne snakke med vedkommende sammen med foreldrene. Sånt finner vi oss ikke i, rett og slett. Han har også lovet at hvis de finner utav det, skal de også be om kompensasjon til Julie.

Så nå er det bare å vente og se... og håpe på det beste.

8 kommentarer

deveny

22.09.2011 kl.14:39

Så fryktligt.....det der likte jeg dårligt....skal jo ikke skje slik med barna.....klemz Dev :-)))

RagnaRock

22.09.2011 kl.15:02

Skulle likt å se DERES reaksjon om noen begynte å vandalisere DERES kjære eiendeler! Drittunger.

muumimamma

22.09.2011 kl.15:05

RagnaRock: Ja, kanskje vi skal holde oss til ordspråket: Et øye for et øye, og en tann for en tann.... Vi kan jo utstyre oss med svarte sprittusjer og vandalisere deres sykler, og se hvor stor pris vi setter på det... Skrive Bæsj, og Faen og sånt rundt på syklene deres slik som de gjorde med Julie sin... selv som de har fått vekk mesteparten av det, står det fremdeles ganske tydelig å se i det hvite skinnet på sykkelsetet etter at tusjen har trukket inn i skinnet...

Tove

22.09.2011 kl.15:10

Tragisk. Noen har overhodet ikke respekt for andres eiendom. Det likso greit å ødelegge andres ting.

muumimamma

22.09.2011 kl.15:53

Tove: Det stemmer, noen har ikke respekt for andres eiendom. Og det speiler vel kanskje litt på foreldrene også, og hva slags verdier de har lært ungene sine, eller kanskje MANGEL på verdier...

22.09.2011 kl.16:45

Det er helt tragisk når sånne ting skjer, og hvor er foreldrene? Klart din datter blir lei seg når dette skjer. Håper de finner ut hvem som gjorde det for slikt kan ikke aksepteres,rett og slett.

Bor i ett borettslag hvor det bor en familie der barna stjeler,ramponerer og foreldrene gjør ingenting, de bare fnyser om du kommer på døren for å konfontrere dem. Jeg tenker med meg selv at det ikke er rart barna holder på slik for de lærer ikke forskjellen mellom rett og galt. Dette er rett og slett skammelig oppførsel og din datter bør få kompensasjon. Håper det ordner seg.

justinpain

22.09.2011 kl.16:46

jeg ble anonym over her ser jeg....

muumimamma

22.09.2011 kl.18:30

Anonym: jeg er så enig med deg, Beathe :) og sånne folk burde ikke hatt unger engang, i allefall ikke før de har lært å oppføre seg selv! Men nå skal jeg ikke legge skylden på foreldrene helt enda da, før jeg har snakket med dem, det kan jo hende at de har prøvd sitt beste å lære ungene opp riktig, uten at det har hatt særlig virkning..

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits