Hvilken kroppsdel?

En sjetteklasselærer, fru Haugen spurte klassen sin, "Hvilken menneskelige kroppsdel blir 10 ganger større enn sin opprinnelige størrelse, når den blir stimulert?"

Ingen i klassen svarte, inntil Mari reiste
seg opp, ganske sinna, og sier; "Du skal vel ikke spørre 6. klassinger sånne slags spørsmål! Jeg skal sladre til foreldrene mine, og dem kommer til å snakke med rektor og da får du sparken!" Så satte hun seg ned igjen.

Læreren, fru Haugen, ignorerte henne og spurte klassen igjen, det samme spørsmålet, "Hvilken del på kroppen blir 10 ganger større enn sin egen størrelse når den blir stimulert?"

Lille Mari fikk hakeslepp, og sa til sine
klassekamerater, "HERREGUD! Hun kommer til å få store problemer altså, bare vent!"

Læreren fortsatte å ignorere Mari, og
henvendte seg til resten av klassen;
"Hallo, er det noen, i det hele tatt, som vet dette?" Endelig reiste Håkon seg opp og så rundt seg, ganske nervøst, han sier:

"Den kroppsdelen som blir 10 ganger større enn sin egen størrelse når den blir stimulert, er pupillen i øyet."

Fru Haugen sier: "Veldig bra, Håkon." Så snudde hun seg til Mari og fortsetter, "Når det gjelder deg, unge dame, har jeg tre ting jeg ønsker si:

1. Du har en "skitten" fantasi
2. Du har ikke lest på leksene til i dag
3. En dag, kommer du til å bli VELDIG skuffet".!!

3 kommentarer

Frida Marianne

22.09.2011 kl.19:03

Ha ha ha ha yes den var bra!!!!!

ibelieveinme

22.09.2011 kl.21:52

Den var knæsj!

I gode og onde dager!

23.09.2011 kl.09:05

Denne var god.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits